Geberit: slimme toiletoplossingen

Geberit zorgt voor slimme oplossingen in uw badkamer, want Geberit staat bekend om het produceren van duurzame en innovatieve inbouwreservoirs en bedieningspanelen. De inbouwreservoirs van Geberit worden zo mooi weggewerkt, dat u deze niet ziet in een badkamer.

Maar de Geberit inbouwreservoir heeft een hele belangijke functie, namelijk het doorspoelen van het toilet. Voorbeelden van slimme oplossingen van Geberit zijn de Geberit up320, de Geberit Sigma bedieningsplaat en de Geberit Duofix.

Geberit
Geberit Group is een Europese leider op het gebied van sanitair producten die wereldwijd opereert en zich richt op het verstrekken van unieke toegevoegde waarde op het gebied van sanitair technologie en keramiek voor badkamers. Het productassortiment van Geberit is geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovaties en moderniseringen. De productontwikkeling van Geberit is gebaseerd op marktkennis en de nieuwste technologieën. De nadruk wordt gelegd op kwaliteit en de efficiëntie van onderzoeken en ontwikkeling door Geberit. De klanten staan in het middelpunt bij Geberit. Er wordt gestreefd naar duurzame oplossingen die zich onderscheiden door hun eenvoud. Geberit garandeert de veiligheid en duurzaamheid van zijn producten en systemen gedurende de gehele levenscyclus.

Geberit installatiesystemen
De installatiesystemen van Geberit bieden alles wat er in de sanitaire ruimte voor een veilige sanitair installatie nodig is. Geberit heeft onzichtbare inbouwreservoirs die ervoor zorgen dat er meer ruimte overblijft in de badkamer. Door de slimme spoeloplossingen en waterbesparingssets wordt het waterverbruik sterk verminderd.

Geberit inbouwreservoir
De Geberit inbouwreservoirs zijn beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen en kunnen met verschillende bedieningspanelen van Geberit worden gecombineerd.

Geberit Duofix Sigma UP320 inbouwreservoir
De Geberit Duofix Sigma UP 320 staat binnen de sanitair wereld bekend als hét inbouwreservoir voor het toilet. De Geberit UP 320 biedt namelijk de mogelijkheid tot twee spoelhoeveelheden en is zelfs geschikt voor geurafzuiging middels het Duofresh systeem van Geberit. De wc elementen van de Geberit Duofix bieden passende oplossingen voor vrijwel elke situatie doordat ze in veel verschillende uitvoeringen en hoogtes te verkrijgen zijn. De standaard installatie elementen voor de wand hangende toiletten voor ruimtehoge of deelhoge inbouw bestaan in de hoogtes 112 centimeter voor het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 centimeter (UP320) en voor het Omega inbouwreservoir 12 centimeter in de hoogtes van 82, 98 en 112 centimeter.

Geberit afvoersystemen
Tegenwoordig kiezen velen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn discreet en maken een logische indeling in de sanitair ruimte mogelijk. Een aantrekkelijk design, hoge afvoercapaciteit en de geoptimaliseerde afvoertechniek zijn kenmerkend voor alle producten die Geberit voor de afwatering van douches aanbiedt.