Tanden poetsen, even opmaken of scheren. U staat er dagelijks meerdere keren voor: u wastafel. Reden genoeg om daar geen dertien-in-een-dozijn type op te hangen. Er zijn echt heel erg veel mogelijkheden om van uw wastafel een echte eyecatcher te maken. Kijk maar eens mee:

Kies voor een staand model

Eén van de trends in 2018 is de industriële woonstijl. In u badkamer of slaapkamer is een wastafel met stalen frame meteen een opvallend item. De serie Bette Lux Shape is verkrijgbaar met een zwart frame of juist wit en ook de wasbak is in die kleuren verkrijgbaar. Houdt u niet van staal? Kijk dan eens naar een strakke oplossing zoals de Laufen Palomba.

Stijlvol zwart

Heeft u wat lef en wilt u graag uitpakken met een oplossing die wel tijdloos is? Kies dan voor zwart:


De Villeroy & Boch Artis wastafels in grijs en zwart hebben een zeer stijlvolle en elegante uitstraling. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig: u kunt kiezen uit vier heldere, subtiele vormen.

Het lichte Full Moon voegt zich op decente wijze in de badkamer in, terwijl de krachtige kleuren French Linnen en Coal Black smaakvolle eyecatchers zijn.

Ga los met kleur

Ga los met kleur

Plaats stijlvolle kleuraccenten in uw badkamer. Het unieke Artis kleurconcept is samen met de Duits-Deens interieurontwerpster Gesa Hansen ontwikkeld. De gerenommeerde interieurontwerpster creëerde 12 nieuwe trendkleuren in groen-, geel-, rosé- en blauwtinten. Het exclusieve glazuur van de gekleurde buitenoppervlakken is zijdemat en beschikt over een precieze, dunne omlopende rand. De binnenkom glanst in klassiek elegant Wit Alpin.


Of met prints...

Of met prints...

Gaaf hè: een wastafel met barokke prints. De Memento serie van Villeroy & Boch is verkrijgbaar met dit te gekke patroon. u hebt er een beetje lef voor nodig, maar u weet dan ook wel zeker dat u een échte eyecatcher hebt!


Kies voor natuurlijke materialen

Kies voor natuurlijke materialen

Zijn kleuren en prints voor U echt wat te gek? Houdt u juist van een rustig interieur met een knipoog naar de natuur? Kijk dan eens naar een kom van natuurlijk materiaal. Geplaatst op een mooie dikke plank heeft u zeker een eyecatcher. In onze winkel in Nieuwegein staat dit meubel met industriële schragen. Kom eens kijken naar de mogelijkheden van deze serie!


Mooi wit is niet lelijk

Mooi wit is niet lelijk

Bent u op zoek naar een heel gewone wastafel, die wel een luxe uitstraling heeft? Hier zijn ook eindeloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld de Laufen Ino serie die met een minimalistisch design echt klasse geeft aan uw badkamer of slaapkamer.