Tegels. Voor karakter in de badkamer

Volop tegelinspiratie!

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet, maar waar moet u beginnen? Heel simpel: bij de tegels natuurlijk! Met kleuren, maten en patronen bepaalt uw de stijl van uw unieke badkamer. Krijgt u keuzestress wanneer u denkt aan houtlook of beton, hexagon vormen of strakke stroken? Geen nood, dat heeft iedereen!

Kom onze tegels bekijken!

Tegels zijn zo persoonlijk, u moet ze zien, voelen, als u wil zelfs ruiken. Kasten overhoop trekken om net even die tegels te combineren die u mooi vindt. Languit op de grond liggen voor het echte gevoel. Dé plek waar dit allemaal mag? In onze winkels is niks te gek. We hebben een énorme tegelafdeling waar u helemaal los mag gaan. Met twéé levensgrote schermen waar u de tegel van uw keuze kleurecht op ziet verschijnen. Waarom dat zo handig is? Stelt u zich voor: de tegelzetter gaat beginnen en zegt: ‘Hoe moet ik ze eigenlijk leggen? Naast elkaar, in wild verband, op rijtjes…. En als u overmorgen gaat voegen, welke kleur wilt u dan?’ Dat geeft stress hè?! Maar niet als u in onze winkel uw keuze al heeft gemaakt. Want op de levensgrote schermen switch u eenvoudig kleurecht en op werkelijk formaat van legpatroon en voegkleur. Zo kunt u perfect alle keuzes maken die bij een tegel komen kijken en komt u niet meer voor verrassingen te staan.


Tegelkeuze: waar moet u beginnen?

Kiest u voor veilig met neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit? Kijk ook eens hoe mooi het is om te combineren met frisse kleuren, leuke prints en diverse formaten. Of voeg leuke blikvangers toe: mooie mozaïektegels in een nis, een accentkleur in uw douche of een reliëftegel als eyecatcher. Wees creatief en laat uw persoonlijkheid terugkomen in uw badkamer. Kijk maar eens mee naar een impressie van onze tegelmerken:
Mosa Scenes tegels

Bent u creatief en wilt u zelf de ontwerper van de tegels in uw badkamer worden? Met de Mosa Scenes tegelcollectie kun u helemaal los gaan met mixen en matchen! De Mosa Scenes tegelserie is opgebouwd uit vier verschillende kleurgroepen die afzonderlijk weer drie verschillende texturen bevatten. Dat is lekker combineren én het maakt niet uit hoe u de tegels rangschikt, want het resultaat zal altijd verrassend mooi en uniek zijn!
Sphinx Concrete tegels

Wilt u een rustige kleur toevoegen aan uw badkamer. Kies dan voor de Sphinx Concrete tegelserie! Een prachtige tegelserie met kleurtinten geïnspireerd op klei en aardewerk. De Sphinx Concrete tegelserie bestaat uit basistegels, stroken, plinten en speelse zeshoekige tegels. Wilt u een uniek en speels effect toevoegen aan uw badkamer kies dan voor de Sphinx Concrete Hexagon tegels, deze zeshoeken geven een hele mooie uitstraling.
Villeroy & Boch Pure Line

Met de Pure Line tegelserie van Villeroy & Boch haalt u de strakke aanblik van zijdemat beton in combinatie met een diversiteit van structuren in huis. Een collectie van tien op elkaar afgestemde kleuren in een aantal verschillende formaten. Dus voor iedere ruimte is er wel een tegel die prachtig tot zijn recht komt. Subtiele ton sur ton betegelingen, maar ook sterke contrasten kunnen worden gemaakt en dat in uw eigen huis!
Bezoek onze winkels

Wilt u alvast een voorproefje van de tegelafdeling in één van onze winkels? Loop dan alvast online door onze tegelafdeling, maar bekijk ook eens onze online tegelcollectie en laat uw inspireren. Wilt u toch alles echt zien en voelen? Bezoek dan één van onze winkels of maak direct een tegelafspraak.