Advies over accessoires

Accessoires in de badkamer of toilet zijn praktisch en bepalen bovendien de sfeer en uitstraling. Bij de aanschaf van badkameraccessoires en toiletaccessoires zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten.

Materiaalkeuze

Accessoires zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Bijvoorbeeld accessoires van chroom (glanzend), brushed nickel of rvs kleur (mat). Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Kijk dan eens naar mooie accessoires van hout of accessoires van steen.

Toiletaccessoires als complete set

Op een toilet heeft u vaak een paar vaste elementen nodig. Een handdoekhaakje, een wcrolhouder en een toiletborstel. Deze onderdelen zijn los verkrijgbaar maar ook in een complete set toiletaccessoires. Zo bent u snel in één klik klaar. Bekijk hier de complete toiletaccessoiresets.

Accessoires zonder boren dankzij Tigerfix

Wilt u geen gaten boren in uw nieuwe tegels? Het komt vaak voor dat iemand niet zelf in tegels kan boren, of dit niet zelf durft. Toch kunt u dan eenvoudig accessoires aan de muur bevestigen. Niet op een manier die er al snel weer zelf afvalt maar met een krachtige lijmverbinding die toch ook weer zonder beschadigingen te verwijderen is. Deze gepatenteerde manier van monteren, genaamd Tigerfix, garandeert een zeer krachtige lijmverbinding op iedere gladde, stevige ondergrond. Het gaat heel eenvoudig: de muurplaat plaatsen, lijmcartridge aandrukken en na 120 minuten kunt u de accessoire plaatsen. Zo simpel is het! Bekijk dit filmpje maar eens.

 

Groot voordeel van Tigerfix is dat het muurplaatje eenvoudig, zonder beschadigingen, te verwijderen is. Door het muurplaatje te verhitten met een verfföhn, haalt u het zo van de tegel af. Handig bij huurwoningen, verhuizen of gewoon wanneer u accessoires wilt verplaatsen. Tigerfix is beschikbaar in twee uitvoeringen en te gebruiken op accessoires van Tiger. Let op: Het gebruik van Tigerfix bij badgrepen, het telescopisch handdoekrek en 1- en 2-armige handdoekrekken wordt afgeraden omdat de ondergrond in vrijwel alle gevallen onvoldoende draagkracht heeft. De aangegeven belastbaarheid heeft uitsluitend betrekking op de verbinding tussen montageplaatje en een gladde ondergrond (tegels, glas etc.). Het gebruik op gestucte wanden, behang, geoliede en/of gelakte oppervlaktes en op tegelvoegen wordt ook afgeraden.

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting is er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kijken naar de plek van bevestigen: wilt u de verlichting bijvoorbeeld plaatsen op het plafond, de wand of boven de spiegel. Verlichting is niet alleen praktisch maar ook sfeerbepalend. Bekijk ons totale overzicht van badkamerverlichting of neem contact op voor meer advies.

Douche accessoires

Wilt u in de douche makkelijk uw shampoo en andere flesjes kwijt? In de douche kunt u eenvoudig een korf plaatsen. Het water blijft hier niet op staan waardoor er niet onnodig veel kalk op komt. Dit scheelt schoonmaakwerk. U kunt kiezen uit verschillende modellen waaronder een hoekkorf voor een praktische uitvoering die weinig ruimte inneemt. Wilt u liever een moderne uitstraling met een planchet? Badkamerwinkel.nl heeft heel veel keuze op het gebied van doucheaccessoires.

Badaccessoires

Even lekker in bad is pas echt comfortabel wanneer u iets kunt lezen, kijken op uw tablet of een glaasje drinken. Met een badbrug kunt u in bad uw spulletjes droog wegleggen. Het staat bovendien ook meteen leuk qua aankleding doordat u er ook leuke styling op kwijt kunt.

Badkamer tv en radio

De badkamer is voor veel mensen een plek om lekker te kunnen ontspannen: een echte relaxruimte. Met audio in de badkamer wordt dit nog comfortabeler. Badkamerwinkel.nl heeft diverse oplossingen op het gebied van badkamer tv en radio.

Nuttige accessoires om je badkamer mooi en veilig te maken

In sommige gevallen kan het nodig zijn om bepaalde aanpassingen te doen om de badkamer veiliger te maken. Denk aan een wandgreep bij de douche of bad, toiletbeugels en een douchezitje. Badkamerwinkel heeft een uitgebreid assortiment hulpmiddelen.