Badkamerwinkel.be nu ook in Nieuwegein

Bezoek onze 1000m² grote winkel in Nieuwegein, wij staan dagelijks voor je klaar om je te voorzien van gratis advies. Kom nu naar de winkel en profiteer direct van onderstaande acties.

Sphinx/TECE complete toiletset*


Deze toiletset bevat alleen maar onderdelen van A-kwaliteit: een Sphinx E con ii closet en bril met deksel gecombineerd met een bedieningsplaat en inbouwreservoir van TECE, welke kwalitatief gezien tot de beste behoord! *Deze moderne toiletset is alleen verkrijgbaar in onze winkel. Kom de toiletset snel bekijken en profiteer nu nog snel van deze aanbieding!

Maak nu een afspraak

Grohe euphoria douchesysteem (27615000)


De Grohe Euphoria doucheset is de ideale keuze voor elegante badkamers. Je kan gemakkelijk wisselen tussen de regenhoofddouche en de handdouche. De handdouche biedt 3 verschillende straalsoorten, voor ieder wat wils. Deze set is compleet met thermostaatkraan, hoofddouche, handdouche en een doucheslang. Je kan deze set komen bekijken in onze winkel! 

Maak nu een afspraak

Ons adres

Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein
Bel ons: 078 484042
Mail ons: info@badkamerwinkel.be

Gebruik je navigatie?

Je vindt ons naast de Makro in Nieuwegein, tegenover de provinciale weg. Voor sommige navigatiesystemen is het moeilijk om de Laagraven 5a te vinden. Onze tip is dan ook, als u gebruik maakt van een navigatiesysteem, Laagraven 7 in Nieuwegein in te voeren.