Tegelplinten

Met plinten voor tegels kunt u de tegelvloer netjes afwerken. Tegelplinten zijn smalle tegelstroken die u als afwerking tegen de muur kunt bevestigen. Daardoor ziet u geen lelijke snijranden of kiertjes aan de zijkant van uw tegelvloer. Dit zorgt voor rust en ruimte.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tegelplinten

Na het leggen van de tegels bent u bijna klaar. Om de nieuwe tegelvloer netjes af te werken, kunt u gebruik maken van tegelplinten. Tegelplinten zijn smalle tegelstroken die je als afwerking tegen de muur kunt bevestigen. Hierdoor ziet u geen lelijke snijranden of kiertjes aan de zijkant van uw tegelvloer. Dit zorgt ook voor een rustige uitstraling en geeft een ruimtelijk gevoel. De tegelplinten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, bijvoorbeeld in dezelfde kleur als een tegel.

De voordelen van tegelplinten

Naast een mooie afwerking van een tegelvloer heeft het gebruik van tegelplinten nog meer voordelen. Zo zijn tegelplinten zeer slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het een duurzaam product, want tegelplinten hoeft u maar één keer te plaatsen, niet (bij) te verven en niet te vervangen. Tenzij u dat natuurlijk zelf wilt. Ten slotte biedt een tegelplint ook een extra bescherming voor te muur, wat bijvoorbeeld handig is met stofzuigen.

Tegelplinten plaatsen

Gaat u zelf de tegelplinten plaatsen? Dit is niet heel moeilijk, zolang u maar de juiste materialen bij de hand hebt. Alle benodigde tegel materialen hebben wij in huis, zoals tegelsnijplanken, voegmiddel en kit. Bekijk alle tegel benodigdheden.

Advies nodig?

Bent u op zoek naar een tegelplint voor uw tegelvloer, maar komt u er online niet uit? Geen probleem! Neem dan contact op met onze klantendienst. Zij helpen u graag verder.

Bezig met laden...