Metro tegels

De naam ‘metro tegel’ zal niet bij iedereen meteen een belletje doen rinkelen. Metro tegels zijn langwerpige tegels met schuine kanten. We noemen dit metro tegels omdat deze tegels vroeger gebruikt werden op metrostations. Tegenwoordig worden metro tegels ook in huis gebruikt, waaronder in de badkamer. Bekijk ons assortiment aan metro tegels.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het voordeel van metro tegels

Het fijne aan metrotegels is dat deze een klein formaat hebben. Hierdoor kun je, als je dit mooi vindt, gemakkelijk zelf een patroon maken. Dit kan door middel van het gebruik van verschillende kleuren tegels en door verschillende manieren van tegelen. Denk aan een zigzag patroon, recht onder elkaar of een visgraat patroon. Ook zijn er metro tegels waar reliëf in zit, door deze ook te gebruiken kun je bijvoorbeeld leuke randen maken.

De metro wandtegel kun je ook combineren met grote effen tegels. Op deze manier creëer je een contrast en zo valt de wand met metro tegels nog meer op!

Verschillende metro tegels

De meest standaard maat voor metro tegels is 7,5 x 15 cm. Tegenwoordig zijn er gelukkig verschillende afmetingen verkrijgbaar. De tegels zijn er in veel verschillende kleuren. Waaronder zwart en wit, maar ook fellere kleuren als geel en rood. Je kunt hiermee dus eindeloos combineren. Ook de eerder genoemde metro tegels met reliëf kun je hierbij gebruiken.

Twijfel? Bestel tegel samples!

Tegels zijn natuurlijk de basis van iedere ruimte, dus het uitzoeken hiervan is niet makkelijk! Wij willen je graag een handje helpen en hebben een uitgebreid aanbod aan tegel samples op onze website. Handig voor wanneer je twijfelt tussen verschillende tegels. En je kunt ze natuurlijk naast jouw kranen, toilet of bad houden om te zien of de tegels echt passen in de ruimte.

Op onze website bestel je gemakkelijk jouw samples. In één tegel sample doos passen vier samples. Koop je 4 (verschillende) tegel samples? Dan ontvang je er 2 gratis! Houd er wel rekening mee dat je de samples niet kunt retourneren.

Kies de juiste tegels

Weet je niet zeker welke tegel je moet kiezen? Kom dan gerust eens langs in onze winkels voor advies en om wat tegels in het echt te bekijken. Bij iedere tegel staat aangegeven of deze in onze winkels te zien is. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met onze sanitair adviseurs via 078 - 480 555 . Wij helpen je graag!

Bezig met laden...