Ronde spiegels

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Ontdek onze collectie ronde spiegels! Deze tijdloze en elegante spiegels zijn perfect om een vleugje klasse toe te voegen aan elke kamer. Of je nu op zoek bent naar een spiegel voor de hal, de badkamer of de slaapkamer, onze ronde spiegels zijn een prachtige keuze. Met hun unieke vorm en hoogwaardige afwerking zorgen ze voor een verfijnde uitstraling in jouw huis. Bekijk nu ons assortiment en vind de perfecte ronde spiegel voor jouw interieur.

Producten 97-120 van 186

sort-descending
Foto-tabel
€ 405,00
Speciale prijs € 642,59 Normale prijs € 642,60
  • Vorm : Rond
  • Met anticondens : Nee
  • Met verwarming : Nee
€ 187,11
  • Vorm : Rond
  • Materiaal : Glas
  • Uitvoering : Wand
Speciale prijs € 110,67 Normale prijs € 149,96
€ 409,32
€ 495,72
€ 495,72
€ 912,59
€ 405,00
€ 513,00
€ 966,60
  • Vorm : Rond
  • Met anticondens : Nee
  • Materiaal : Glas
€ 226,80
  • Vorm : Rond
  • Met anticondens : Nee
  • Materiaal : Glas
€ 272,17
  • Vorm : Rond
  • Met anticondens : Nee
  • Materiaal : Glas
€ 476,28
€ 691,73
€ 805,15
€ 255,15
€ 323,19
€ 323,19
€ 425,25
€ 425,25
€ 640,71
€ 409,32
€ 409,32

Ronde spiegels voor een stijlvolle badkamer

Welkom bij Badkamerwinkel.nl, dé plek waar je helemaal happy wordt van je badkamer. Bij ons draait het om maximaal plezier en genieten, elke dag opnieuw. En wat is er nu stijlvoller dan een ronde spiegel in je badkamer? Met een ronde spiegel creëer je een unieke en eigentijdse uitstraling. Bij Badkamerwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment ronde spiegels in verschillende maten, stijlen en materialen. Laat je inspireren en vind de perfecte ronde spiegel voor jouw badkamer.

Stijlvolle designs in verschillende maten

Onze collectie ronde spiegels biedt voor ieder wat wils. Of je nu houdt van een minimalistisch design of juist van een opvallende eyecatcher, bij Badkamerwinkel.nl vind je het allemaal. Kies uit verschillende maten, van kleine ronde spiegels die perfect passen in een compacte badkamer tot grote ronde spiegels die een statement maken in een ruime badkamer. Met een ronde spiegel creëer je een speels en harmonieus effect in je badkamerinterieur.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Badkamerwinkel.nl hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden wij alleen ronde spiegels van hoogwaardige materialen aan. Onze spiegels zijn gemaakt van stevig glas en hebben een robuuste constructie. Hierdoor zijn ze niet alleen mooi, maar gaan ze ook jarenlang mee. Daarnaast zijn onze ronde spiegels eenvoudig te reinigen en bestand tegen vochtige omstandigheden in de badkamer. Zo geniet je langdurig van een prachtige spiegel in je badkamer.

Combineer met andere badkameraccessoires

Een ronde spiegel is een veelzijdig accessoire dat goed te combineren is met andere badkamerproducten. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassend rond badkamermeubel of een ronde douchekop. Door te kiezen voor dezelfde vormen creëer je een harmonieus geheel in je badkamer. Daarnaast kun je de ronde spiegel ook combineren met andere vormen, zoals rechthoekige tegels of vierkante accessoires, voor een speels contrast. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je badkamer een unieke ruimte.

Topmerken voor kwaliteit en design

Bij Badkamerwinkel.nl werken we alleen met topmerken die bekend staan om hun kwaliteit en design. Ontdek bijvoorbeeld de ronde spiegels van merken als Villeroy & Boch, Grohe en Geesa. Deze merken staan garant voor hoogwaardige producten die perfect passen bij jouw stijl en wensen. Met een ronde spiegel van een topmerk ben je verzekerd van een duurzaam en stijlvol product waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Kortom, bij Badkamerwinkel.nl vind je een ruime keuze aan stijlvolle ronde spiegels voor jouw badkamer. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte ronde spiegel die past bij jouw smaak en interieur. Met onze kwaliteitsproducten en professioneel advies ben je verzekerd van een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook nog eens jarenlang meegaat. Bestel vandaag nog jouw ronde spiegel en maak van je badkamer een ware eyecatcher!

Bezig met laden...