Gouden kranen



Kranen

Mooie en functionele kranen vind je bij Badkamerwinkel.be. In ons ruime assortiment zitten verschillende soorten: wastafelkranen, keukenkranen, kokendwaterkranen, douchekranen, badkranen, fonteinkranen en allerlei overige kranen en onderdelen.

Ruim aanbod aan kranen

Kranen zijn er in verschillende soorten en maten en heb je nodig in het hele huis. Ze zijn met de unieke uitstraling vaak de finishing touch in de badkamer, in het toilet en in de keuken. Dus ben je op zoek naar een nieuwe fonteinkraan met een moderne uitstraling voor het toilet, of naar een nieuwe thermostaatkraan voor in de badkamer, een Quooker voor in je keuken of misschien zelfs wel allerlei kranen voor in je hele huis omdat je aan het verbouwen bent? Dan ben je bij Badkamerwinkel.be aan het juiste adres! We hebben namelijk het grootste online kranen-assortiment. Als je weet welke kraan je wilt, dan wil je ook graag nog een kraan die past bij jouw stijl. Goed nieuws: bij Badkamerwinkel.be hebben we allerlei kranen in vele uitvoeringen.

Maak kiezen makkelijker

Vaak horen we van klanten dat het grote kraanaanbod kiezen moeilijk maakt. Bij Badkamerwinkel.be hebben wij al onze beschikbare kranen daarom online staan. Hierdoor kan je eerst rustig onderzoeken welke kraan het beste bij jouw stijl past. Een voordeel van onze online shop is ook dat je onder andere kunt filteren op merk. Als je al weet welk merk in jouw interieur past, vink je dit merk aan in het linker menu. Het merk Hotbath is bijvoorbeeld erg populair, maar je kunt ook voor GROHE of Regn gaan. Of kies voor een van onze andere merken. Je krijgt dan alleen nog alle kranen van dat merk te zien. Bekijk onze website dus eens goed voordat je echt een kraan gaat kopen. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker!

Snelle levering

Bij Badkamerwinkel.be hebben we heel veel kranen op voorraad. Als je vandaag bestelt, kan je de kraan morgen al geleverd krijgen. De kraan wordt netjes bij jou thuis afgeleverd, of op een ander adres naar keuze.


Advies over kranen

De doucheruimte, het bad en de wastafel: ze zijn niet compleet zonder kraan. Voor advies over douchekranen en badkranen kun je hier terecht. De belangrijkste keuzes worden uitgelegd voor de wastafelkraan en fonteinkraan.


Wat is het verschil tussen inbouw- en opbouwkranen?

Een inbouwkraan wordt ingebouwd in de muur. Alle leidingen zijn weggewerkt en het enige dat in beeld is zijn de grepen van de kraan en de uitloop. Het schoonmaakgemak is overigens hoog: er is minder schoon te maken. Dit type kraan vergt wel weer meer qua installatie. Ook is niet elke muur geschikt voor een inbouwkraan. Opbouwkranen daarentegen zijn mogelijk in elke badkamer. Een opbouwkraan wordt gemonteerd op een wastafel. Kies je voor een waskom dan wordt de kraan op het blad gemonteerd.


Wanneer kies je voor een lage of een hoge kraan?

Deze keuze moet je maken bij een opbouwkraan. Deze kranen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De keuze voor een lage of hoge kraan hangt af van welke gebruikerstype je bent. Was je bijvoorbeeld je haren onder de kraan? Dan is de hoge variant de beste optie.

Een term die ook wel wordt gebruikt om de hoogte van de kraan aan te geven is uitloop.


Met waste of zonder waste?

Met de waste wordt de bediening bedoeld van de afvoerplug om de wastafel af te sluiten zodat het water in de wastafel blijft. Deze bediening is meestal achter de kraan aangebracht: dat is de kraan met waste. Ook wel trekwaste genoemd.
Je kunt ook kiezen voor een kraan zonder waste. Wil je dan toch de wastafel kunnen afsluiten? Kies dan voor de klikwaste. Door te drukken op de afvloerplug sluit je het water af of open je de afvoerplug weer zodat het water weer doorstroomt.


Wat is het verschil tussen eengreeps of tweegreeps?

Een eengreepskraan is voorzien van één bedieningsgreep. Een tweegreepskraan heeft er twee. Vaak wordt gedacht dat alleen een tweegreepskraan een mengkraan is. Maar ook een eengreepskraan levert zowel koud als warm water. Deze bedien je dan alleen met één greep. In de toiletruimte wordt vaak gekozen voor een fonteinkraan met lage uitloop. Een mengkraan is vaak niet nodig in een toiletruimte omdat alleen koud water nodig is.


Zijn er ook waterbesparende kranen?

Steeds meer merken brengen kranen op de markt die water en/of energie besparen. Dankzij nieuwe technologieën bespaar je water, maar heb je toch een volle waterstraal uit de waterbesparende kraan. Een aantal bespaar tips:

  • Gebruik tijdens het tandenpoetsen een beker of doe de kraan uit.
  • Tijdens het scheren hoeft het water niet door te lopen. Een klein laagje water in de wastafel kan net zo goed. En is dus waterbesparend!
  • Een infraroodkraan is een ultiem voorbeeld van energie en water besparen. Het water stroomt alleen als de handen voor de kraan zijn.
  • Let goed op dat de kraan niet nadruppelt. Zonde van het water!

Kokendwaterkranen

Naast de doucheruimte, het bad en de wastafel kan in een keuken natuurlijk de kraan ook niet ontbreken. Ook hier zijn vele keuzes beschikbaar, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kokendwaterkraan: met deze kraan kies je voor gemak en snelheid, niet langer wachten, maar direct en veilig kokend heet water direct uit de kraan. Nog niet praktisch genoeg? Er zijn tegenwoordig zelfs kranen te koop die naast koud, warm en kokend water ook bruisend water geven, namelijk van het merk Quooker. Het enige wat je nog dient te doen is een keuze maken!

Meer advies nodig?

Blijf je toch nog met een vraag zitten? Of wil je nog iets meer uitleg over een bepaalde kraan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 085-0661661. Of kom eens langs bij één van onze showrooms. De adviseurs in onze winkels helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Een luxe badkamer, toiletruimte of keuken; daar dromen we allemaal wel van. En wat past er nu beter bij een luxe uitstraling dan een gouden kraan? Op onze website vindt u verschillende gouden kranen. Of u nu op zoek bent naar een gouden badkraan, gouden keukenkraan, gouden wastafelkraan, gouden fonteinkraan of een gouden douchekraan; met merken als GROHE, hansgrohe en Hotbath bent u bij ons aan het juiste adres!

Als we aan goudgekleurde kranen denken, dan denken we al snel aan luxe, kwaliteit en stijl. Een gouden kraan past perfect bij verschillende badkamerstijlen en is een echte trendkleur. Toch hoeft u niet bang te zijn om uitgekeken te raken op uw gouden kraan, de kleur is namelijk ook erg tijdloos. Zo kunt u lange tijd genieten van uw luxe gouden kraan van Hotbath, egn of Differnz.

r

Welke kranen in de kleur goud u op onze website vindt en waar u op moet letten bij de aanschaf van deze kranen; dat nemen we graag even met u door!

Gouden kranen op Badkamerwinkel.be

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een wastafelkraan, douchekraan, fonteinkraan, badkraan of keukenkraan in de kleur goud; u vindt een breed assortiment goudkleurige kranen op onze website. Er is zelfs nog keuze in de afwerking van de gouden kleur. Gaat u voor cool sunrise of geborsteld messing? De keuze is volledig aan u!

r

Douchekraan

Vaak is de douchekraan dé eyecatcher van de badkamer, zeker als u kiest voor een gouden variant. Goud komt niet alleen geweldig tot haar recht in een moderne of stijlvolle badkamer, ook in een industriële badkamer zal het erg opvallen ten opzichte van de donkere en robuuste elementen.

r

Ga bijvoorbeeld voor een inbouw douchekraan. Deze geeft een luxe en strakke aanblik, omdat het functionele deel in de muur wordt weggewerkt. Zeker in combinatie met de kleur goud zal uw inbouw douchekraan dé eyecatcher worden in uw (nieuwe) badkamer.

r

Het maakt niet uit of u voor een inbouw of opbouw variant gaat, de keuze bij de gouden douchekranen is eindeloos dankzij merken als hansgrohe.

r

Badkraan

Een badkraan is dé finishing touch van uw bad. Het is belangrijk dat de kraan praktisch is, maar deze kraan moet er natuurlijk ook prachtig uit zien. Kiest u voor een gouden badkraan, dan bent u verzekerd van een blikvanger in uw badkamer.

r

In de categorie badkranen heeft u keuze tussen de inbouw en opbouw variant. Ook kunt u ervoor kiezen de badkraan op de badrand te laten monteren of om een vrijstaand exemplaar te installeren. Een vrijstaande badkraan én de gouden kleur zorgen allebei voor een luxe toevoeging in uw badkamer, wat uw badkamerstijl ook is.

r

Wastafelkraan

Ook een wastafelkraan in de kleur goud is momenteel mateloos populair. Een wastafelkraan is natuurlijk onmisbaar in uw badkamer en het is wel zo prettig als deze er ook nog mooi uitziet. Op onze website hebben wij wastafelkranen in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij draaibare wastafelkranen, wastafelkranen waarbij de uitloop uit de muur komt en wastafelkranen met een extra hoge uitloop waardoor ze perfect zijn voor opzetwastafels.

r

Een staande wastafelkraan is natuurlijk ideaal als u een wastafel hebt met kraangaten, en is vaak ook goedkoper dan de inbouw variant. Dat komt omdat bij een inbouw variant een gedeelte van de kraan in de muur wordt gebouwd. Wel is de wastafel bij een inbouw wastafelkraan eenvoudiger schoon te maken én heeft u meer ruimte voor bijvoorbeeld een zeepdispenser of glas.

r

Wast u regelmatig uw haren onder de kraan of moet u zo nu en dan een emmer vullen? Dan kunt u het beste een wastafelkraan met een hoge uitloop of met een handdouche nemen. Deze zorgt voor veel comfort en gebruiksgemak.

r

De wastafelkranen op onze website zijn er met verschillende afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit populaire kleuren goud als cool sunrise, gepolijst messing of geborsteld goud. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt altijd een gouden wastafelkraan die geweldig past bij uw badkamer.

r

Fonteinkraanr

De kleinste kamer van het huis verdient natuurlijk ook een waanzinnig mooie kraan. Als u bijvoorbeeld ook gouden kranen in uw badkamer hebt, is het natuurlijk extra leuk om deze stijl door te trekken naar de toiletruimte. Zo creëert u een geheel als het gaat om uw sanitair.

r

Een fonteinkraan heeft vaak alleen koud water, is kleiner dan een wastafelkraan en heeft een kortere uitloop. Op die manier passen ze goed bij fonteintjes van merken als Differnz, Villeroy & Boch en Luca Sanitair.

r

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een fonteinkraan die uit de wand komt of juist een staande variant, wij hebben een ruim aanbod gouden fonteinkranen op onze website!

r r

Keukenkraan

Wist u dat wij ook verschillende gouden keukenkranen in ons assortiment hebben? Zo voegt u ook een touch of gold toe aan uw keuken en krijgt deze meteen een luxe uitstraling. U vindt zelfs enkele kokend water kranen in de kleur goud. Perfect om snel een kop thee te maken of water op te zetten voor uw pasta of rijst.

r

Een keukenkraan moet niet alleen praktisch zijn, maar mag er ook mooi uitzien. Door te kiezen voor een exemplaar in geborsteld cool sunrise of gepolijst messing PVD bent u verzekerd van een ware eyecatcher in uw keuken.

r

Gaat u voor een geborstelde, matte of glanzende afwerking?

Tegenwoordig houdt de keuze voor een gouden kraan niet op bij enkel een glanzende variant, u vindt de gouden kranen ook met een geborstelde of matte afwerking. Een geborstelde afwerking is met de hand aangebracht en zorgt voor een ambachtelijke uitstraling. Een geborstelde of matte kleur goud past geweldig in een industriële badkamer. Ook in andere badkamerstijlen zullen deze afwerkingen niet misstaan.

r

De waanzinnige glans bij een gouden kraan zorgt direct voor een luxe aanblik in de badkamer. Dankzij de verschillende afwerkingen is de keuze in gouden kranen erg divers en vindt u altijd iets wat past bij uw smaak.

r

Waarom kiezen voor een gouden kraan van Badkamerwinkel.be?

Dankzij het brede assortiment aan gouden kranen op onze website vindt u altijd een kraan die bij uw badkamer past. Bovendien bent u verzekerd van geweldige kwaliteit met A-merken als Hotbath, GROHE, egn en hansgrohe.

r

Het grote voordeel van een gouden kraan kopen op onze website is dat wij onze producten aanbieden tegen een scherpe prijs. Als u voor meer dan €150,- bestelt dan betalen wij uw verzendkosten. Wel zo fijn voor u én voor de portemonnee.

r

Met onze snelle levering hoeft u niet lang te wachten voordat u kunt genieten van uw prachtige nieuwe gouden kraan. En is de kraan toch niet helemaal zoals u had verwacht? Binnen 30 dagen kunt u de kraan eenvoudig retourneren.

r

Waarmee kunt u een gouden kraan combineren?

We kunnen ons goed voorstellen dat u de gouden kleur van de kranen graag wil doortrekken naar de rest van de badkamer. Gelukkig kunt u bij ons ook terecht voor gouden accessoires en zelfs voor gouden wastafels om zo een waanzinnig geheel te creëren in uw badkamer.

r

Wist u dat merken als GROHE, Hotbath en egn hun accessoires in precies dezelfde kleuren maken als de kranen? Op die manier kunt u ook de afwerking matchen en bijvoorbeeld kiezen voor kranen en accessoires in geborsteld goud of cool sunrise.

r

Als u zowel gouden kranen als gouden accessoires toch net wat veel vindt worden, zijn er genoeg andere mogelijkheden. Combineer gouden kranen bijvoorbeeld met een prachtige witte opzet wastafel, een wit vrijstaand bad of een witte douchebak. Ook bij zwarte elementen zullen de gouden kranen goed tot hun recht komen. Denk bijvoorbeeld aan zwarte tegels of een zwarte douchecabine. Wij hebben zelfs zwarte wastafels waarbij een gouden kraan er helemaal uit zal springen.

r

Tot slot staan gouden kranen geweldig bij natuurlijke elementen, zoals marmer of natuursteen. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, het belangrijkste is dat uw gouden kraan volledig aansluit bij uw smaak.

r

Handige links

Wilt u graag eerst wat meer lezen over kranen voordat u een exemplaar in het goud aanschaft? Dat snappen wij heel goed.

r

Op onze website vindt u verschillende blogs met tips en inspiratie over alle soorten kranen die wij verkopen. We zetten er graag een aantal voor u op een rijtje:

r r

Naast deze blogs hebben we ook een algemene adviespagina over kranen, maar er zijn ook specifieke adviespagina’s over wastafelkranen, douchekranen, badkranen, keukenkranen en kokendwaterkranen. Zo komt u alles te weten wat u nodig hebt voordat u een nieuwe gouden kraan koopt.

r r

Meer informatie

Heeft u vragen over gouden kranen of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend op met onze klantendienst. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

r

U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze winkels. Daar kunt u enkele van de gouden kranen in het echt bewonderen. Handig als u bijvoorbeeld twijfelt of u een cool sunrise kraan van GROHE of juist een gepolijst messing kraan van Hotbath wilt.

r

Om er zeker van te zijn dat een bepaalde kraan in een van de winkels te zien is, kunt u eenvoudig filteren op winkel. Het maakt niet uit welke winkel u bezoekt, onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u bij het vinden van uw gouden droomkraan!

Bezig met laden...