Winkels

Wij hebben vijf grote winkels in Nederland: in Zaandam, Amsterdam, Nieuwegein, Rotterdam en Wateringen.

Onze verkopers maken graag tijd voor u vrij. Dit kan fysiek in één van onze winkels in Nederland of digitaal. U kunt hier een afspraak maken in een winkel naar keuze.

Bekijk de openingstijden per vestiging hier.

Honden zijn welkom waarbij wij ervan uitgaan dat uw hond gewend is om een winkel te bezoeken en geen overlast of bezwaar vormt voor onze andere bezoekers.

Onze winkels zijn niet voorzien van een speelhoek. Uw kinderen kunnen wel even op een scherm een filmpje kijken. Voor een langer bezoek adviseren wij de kinderen even elders onder te brengen zodat u op uw gemak de juiste keuzes kunt maken voor de badkamer.

Wij hebben in al onze filialen een klantentoilet. In sommige filialen is het toilet zelfs uitgevoerd in de vorm van een douche-wc.

In onze fysieke winkels heeft u de mogelijkheid om producten uitgebreid te bekijken. U mag zelf rondlopen of een verkoper vragen om u rond te leiden. U kunt alle vragen stellen en de verkoper zal u tips geven voor het samenstellen van uw badkamer of toilet. Hij of zij zal u voorzien van een offerte als u er nog even over wilt nadenken. Heeft u veel vragen en/of veel te kiezen? Maak dan van tevoren een afspraak. Zo weet u zeker dat de verkoper genoeg tijd heeft om u te helpen.

Wij hebben bij al onze filialen een ruime gratis parkeergelegenheid. In Amsterdam tot 1 ½ uur.

Bezig met laden...