GROHE Euphoria Systeem 260 douchesysteem met hoofddouche 26 cm, zonder mengkraan, chroom - 27421002

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 365,63
€ 760,90
Uw voordeel: 52%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Breedte 0 mm
Hoogte 1127 mm
Diepte 450 mm
Diameter 260 mm
Max. druk 0 bar
Materiaal Overig
Inbouw Nee
Met verlichting Nee
Montage Wand
Met filter Nee
Verstelbare hoogte Nee
Met stopkraan Nee
Verbrandingsbeveiliging Nee
Met zeephouder Nee
Bediening douches Mechanisch
Min. druk 1 bar
Met zitplaats Nee
Met zijdouches Nee
Aantal zijdouches 0
Handdouche in hoogte verstelbaar Ja
Min. doorstroming (mengwater) 8.5 l/min
Basiskleur Chroom
Met bevestigingsmateriaal Ja
Met handdouche Ja
Met hoofddouche Ja
Lengte doucheslang 1750 mm
Aansluiting aanvoer Binnendraad
Uitvoering temperatuurregeling Geen
Zelfsluitend Nee
Maat aansluiting aanvoer 1/2"
Met terugstroombeveiliging Ja
Met omstelinrichting
Ja
Met planchet Nee
Automatische cyclusspoeling Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE EcoJoy®: bespaar tot wel 40% op het waterverbruik
  • plus-circle Spray Dimmer: stel de watertoevoer traploos in, met behoud van douchecomfort
  • plus-circle Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
  • minus-circle Zonder mengkraan

Beschrijving

Dit GROHE-douchesysteem met omstelling staat voor waterbesparing, mooi design en een aangename douchebeleving. Dit douchesysteem is ook een milieubewuste keuze, omdat dit systeem is voorzien van meerdere waterbesparende technologieën. Ten eerste behoort dit douchesysteem tot volumestroomklasse Z: de zuinigste die er is. Daarnaast bespaart GROHE EcoJoy veel water: het verbruik wordt verminderd tot minimaal 7 liter en maximaal 9,5 liter per minuut. Ook handig: met de Spray Dimmer kan men de watertoevoer traploos instellen om nog meer water te besparen. En het beste nieuws is dat men zoveel water kan besparen met behoud van douchecomfort!

De hoofddouche van 26 cm breed beschikt over drie verschillende straalsoorten. De Jet straal is krachtig en geconcentreerd waardoor hij perfect is om het haar uit te spoelen en voor een stimulerende hoofd- of nekmassage. SmartRain is een bredere straal en zorgt voor een stimulerende, maar tegelijkertijd ontspannende ervaring. De Rain straal maakt gebruik van alle sproeigaatjes van de royale douchekop voor een verzachtende douche waarbij het lichaam volledig wordt ondergedompeld met water.

Om de gewenste straal te kiezen hoeft men alleen maar aan de knop te draaien die zich in het midden van de douchekop bevindt. En de 450 mm douchearm van de hoofddouche draait zelfs 180º voor extra flexibiliteit. De 110 mm handdouche is voorzien van een 1750 mm Silverflex Twistfree doucheslang en drie straalsoorten: de zachte Rain, de waterbesparende SmartRain en krachtige Massage straal. De krasbestendige en glanzende GROHE StarLight chroomlaag gaat jarenlang mee en de InnerWater Guide voorkomt dat het oppervlak van de douche te warm wordt. Het GROHE Euphoria 260 douchesysteem met omstelling is een douche waar iedereen blij van wordt!

Let op: geschikt voor warmwatertoestellen met minimale capaciteit 18 kW/h.
Let op: dit douchesysteem wordt geleverd zonder mengkraan

GROHE EcoJoy®: waterbesparing tot maar liefst 40%

GROHE EcoJoy® biedt alle comfort die van een GROHE douche verwacht mag worden, terwijl tot wel 40% op het waterverbruik wordt bespaard. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op de portemonnee.

Extra water besparen met de Spray Dimmer

Met de GROHE Spray Dimmer in de douche verbruikt men tot wel 40% minder water. Met deze functie kan de watertoevoer voor de SmartRain straal traploos instellen zonder aan douchecomfort te verliezen. Geniet van milieuvriendelijk douchen met GROHE.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche ook gekozen wordt.

Drie straalsoorten die bij de stemming passen

Draai aan de ergonomische knop in het midden van de sproeiplaat om de straal te kiezen die perfect bij de stemming past. De Jet straal is krachtig en geconcentreerd waardoor hij perfect is voor een stimulerende hoofdmassage en om het haar uit te spoelen. SmartRain is een bredere straal en zorgt voor een stimulerende, maar tegelijkertijd ontspannende douche. De Rain straal maakt gebruik van alle sproeigaatjes van de royale 260 mm douchekop voor een verzachtende douche-ervaring waarbij het lichaam volledig wordt ondergedompeld met water.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam

Kies voor de Rain straal-stand en wordt verwend met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

SmartRain straal voor een luxe, maar milieubewuste douche

Wordt met de slimme SmartRain technologie verwend met een gelijkmatige en zachte regenbui op de huid terwijl er tegelijkertijd water wordt bespaard. Dat is genieten én verantwoord omgaan met onze kostbare waterbronnen.

Massage en reiniging met de Jet straal

Twee vliegen in één klap: bij het douchen is de sterke waterstraal heel fijn voor een gerichte massage. En na het douchen is deze krachtige straal ook bijzonder handig bij het schoonmaken van de douche of het bad.

Massage straal: pulserende stralen masseren en ontspannen de huid

Selecteer de Massage straal-stand van de douchekop om pulserende waterstralen het hoofd, nek en schouders zachtjes te masseren. Voor een verkwikkende ochtendmassage of om ‘s- avonds de stress van de dag af te spoelen.

Groot douchecomfort door de draaibare douchearm (180°)

GROHE douchesystemen met draaibare douchearm vergroten het comfort onder de douche. Letterlijk. Want door de 180° draaibare douchearm hoeft de wateraansluiting niet in het midden van de douchecabine te zitten. Door de lengte van de arm kan er altijd op de beste en meest comfortabele plek gedoucht worden.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden

Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean houdt de douche kalkvrij

Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee men de kalkaanslag met een beweging van een vinger weg veegt. 

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag

Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

TwistFree – de doucheslang volgt elke beweging die er gemaakt wordt

Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

Product reviews

Schrijf een review
U plaatst een review over: GROHE Euphoria Systeem 260 douchesysteem met hoofddouche 26 cm, zonder mengkraan, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 27421002
Art.nr Badkamerwinkel.be 90000041459
EAN 4005176417924
Merk GROHE
Serie Euphoria
Categorie Regendouche

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 703kB
Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk GROHE

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl


Advies en inspiratie

Wat kost een regendouche

Wat kost een regendouche?

Een regendouche is toch wel dé blikvanger van iedere badkamer. Toch kunnen we ons ook goed voorstellen dat je veel vragen hebt over een regendouche voordat je er een aanschaft. Wat zijn bijvoorbeeld de kosten van een regendouche? We schetsen graag een kostenplaatje voor je!

Lees meer
Hoe hoog moet een regendouche hangen

Hoe hoog moet een regendouche hangen?

Een prachtige regendouche in kleuren als gun metal of koper uitzoeken is natuurlijk erg leuk, maar over de praktische kant kunnen al snel vragen opkomen. Wat is bijvoorbeeld de ideale hoogte van de regendouche? Wij leggen het je graag uit!

Lees meer
Duurzaam en comfortabel: een waterbesparende regendouche

Duurzaam en comfortabel: een waterbesparende regendouche

Sommige soorten regendouches verbruiken vele liters wate. Gelukkig bestaan er ook waterbesparende regendouches. Zo bespaar je op water en energie, maar ervaar je nog steeds evenveel luxe en comfort.


Lees meer
Hoeveel liter water verbruikt een regendouche per minuut?

Hoeveel liter water verbruikt een regendouche per minuut?

Een regendouche komt steeds vaker voor in een badkamer. Een regendouche is niet goedkoop en verbruikt nogal wat water. Maar hoeveel is dat nu eigenlijk? Wij vertellen je graag hoeveel liter per minuut een regendouche verbruikt!


Lees meer
Bezig met laden...