Ga naar hoofdinhoud
0

Eenvoudig vervangen met GROHE QuickFix®

Wilt u een kraan vervangen of een doucheset? Of misschien nieuwe accessoires op uw toilet? U bent niet langer afhankelijk van iemand die voor u in de tegels kan boren. Want met de producten van GROHE QuickFix® is boren in de muur niet meer nodig!

Gebruik weinig tot geen gereedschap!

Met het GROHE QuickFix® snelmontagesysteem en duidelijke stap-voor-stap instructies kunt uw product eenvoudig installeren. U heeft weinig gereedschap nodig. Een keukenkraan kunt u zelfs volledig zonder gereedschap vervangen!

Bekijk het GROHE QuickFix® assortiment


Een nieuwe doucheset in de oude boorgaten

Als u een nieuwe doucheset wil monteren komt u er al snel achter dat u nieuwe gaten moet boren in de muur. Nou is dat niet direct erg misschien, maar het is wel zonde als u dan de oude boorgaten ziet zitten. GROHE heeft douchesets met wandhouders die u kunt verplaatsen zodat uw nieuwe doucheset precies in de oude gaten past. Dat is optisch mooier en qua installatie stukken eenvoudiger!


Een nieuwe kraan snel en efficiënt geïnstalleerd

Het lijkt zo makkelijk: even een nieuwe kraan plaatsen. Meestal kost het uiteindelijk best een behoorlijke tijd voordat alles weer werkt. Met het GROHE QuickFix® snelmontagesysteem bespaart u tot wel 40% tijd!