Ga naar hoofdinhoud
0

Nieuw: gekleurde bedieningspanelen

De tijd van witte tegels, witte wc-potten en witte bedieningspanelen is voorbij. In de badkamertrends voor 2020 ziet u dat kleur de boventoon voert. Lange tijd was een bedieningspaneel een functioneel item dat verkrijgbaar was in wit of chroom. Vanaf nu wordt dat helemaal anders met de mooie nieuwe bedieningspanelen van Geberit!

Kies uw favoriet

Materialen en kleuren, smaak is erg persoonlijk. De nieuwe serie bedieningspanelen van Geberit is dan ook heel erg uitgebreid. Er is dus niet gewoon meer keuze dan wit of chroom, maar ook echt véél meer keuze. U kunt met de nieuwe serie bijvoorbeeld uw bedieningspaneel afstemmen op de kleur van de kraan of fontein.


Rosé goud

Rood goud, ook wel rosé goud genoemd, is een populaire kleur bij kranen. Een bedieningspaneel met een kleuraccent is dan een perfecte combinatie.

Bekijk nu

Modern goud

Goud is ook een echte trendkleur en combineert fantastisch met zwart en marmer. Uw toilet wordt meteen super stijlvol als u gaat voor deze kleuren.

Bekijk nu

Stoer zwart

Een zwarte kraan of zelfs een zwarte toiletpot. Zwart is een kleur die bij heel veel stijlen past! Het combineert fantastisch met vrijwel elke soort tegels.

Bekijk nu

Strak wit

Een super strak toilet krijgt u met wit. Niet saai wit kunststof maar echt een chique strak wit bedieningspaneel. Met eventueel een accentkleur op de knop.

Bekijk nu

Mat zwart

Mat is dé trend voor in de badkamer of toilet. Kijk daarom eens naar de mat zwarte bedieningspanelen. Super chique.

Bekijk nu

Mat wit

Wit kan heel stijlvol zijn. Vooral als u gaat voor een matte uitvoering. Ook dit is mogelijk voor uw bedieningspaneel.

Bekijk nu

Ga voor beton.

Beton is een kleur die enorm opkomt. Het is populair in de industriële look die we kennen vanuit de woonwereld. In badkamers is het ook al bijna niet meer weg te denken. Nieuw is dit materiaal voor een bedieningspaneel! Een goede keuze voor een stoere uitstraling.

Bekijk beton

Misschien liever leisteen?

Houdt u van een natuurlijk materiaal? Kijk dan ook naar de nieuwe serie met leisteen. Deze stijlvolle kleur past heel goed in een landelijk toilet en ook wel bij een industriële look. Of juist modern in combinatie met gouden drukknoppen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk leisteen

Of juist een warme sfeer met hout.

Het toilet is een kleine ruimte waar het snel wat ongezellig kan voelen. Daarom zien we de trend van hout terug in houtlook tegels en houten materialen rond het fonteintje. U kunt er nu ook voor kiezen om uw bedieningspaneel met houtkleur te kiezen. Mooi he?

Bekijk hout

Combineer kleuren, alles is mogelijk!

Met zoveel nieuwe kleuren en materialen wordt kiezen bijna onmogelijk. Het werkt goed om via een moodboard te komen tot een kleursamenstelling die u aanspreekt. Als u daar van tevoren over nadenkt ziet u dat er vervolgens altijd een mooi bedieningspaneel is dat erbij past!

Om de juiste keuzes en combinaties te maken kunt u ook advies vragen aan onze verkopers. Zij weten alles van de nieuwste trends en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk locaties