Alles perfect op elkaar afgestemd

In uw ideale nieuwe badkamer krijgt u de mooiste sfeer als alle items goed bij elkaar passen. Welke stijl u ook zoekt: er is een productcombinatie van GROHE die daar perfect bij past. We helpen u graag op weg met zeven badkamerstijlen waarbij we voor productcombinaties gaan die qua vorm en functie 100% passen. Combineer deze GROHE items met uw favoriete tegels en ga voor deze of uw eigen persoonlijke stijl!

De GROHE producten passen perfect in de trends van nu. Wat dacht u van Persian blue met wit marmer? De tijdloze stijl van Essence is met veel producten te combineren. Of gaat u voor een scandinavische stijl? Licht, ruimtelijk, minimalistisch en toch gezellig dankzij het gebruik van natuurlijke materialen.

 

 


Plan een gratis adviesgesprek

Een badkamer is een grote investering. Eenmaal uitgekozen kunt u er jaren mee vooruit maar des te belangrijker is het om uw badkamer samen te stellen uit items die u echt heel mooi vindt. De GROHE productcombinaties lenen zich bij uitstek voor een badkamer waar alles perfect bij elkaar past.

In onze winkels kunt u de mogelijkheden goed bekijken via een rondleiding en advies krijgen over de juiste samenstelling van uw badkamer. Een digitaal adviesgesprek is geheel gratis. Na afloop heeft u uw droombadkamer samengesteld!

Afspraak maken