Sealskin: betaalbare doucheoplossingen

Sealskin is producent en leverancier van sanitair producten en badkamer decoratie en is sinds 1754 gevestigd in Waalwijk. Sealskin heeft een ruime collectie aan baden, whirlpools, douches,

douchevloeren, douchegoten, douchedeuren en badkamer fashion. Vooral de betaalbare douche oplossingen als de Get Wet en Sealskin Duka zijn zeer populair.

Sealskin
Sealskin is in 1754 opgericht in Waalwijk en staat nog altijd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Sealskin is een bedrijf van rijke tradities en vierde in 2004 haar 250-jarige jubileum. De blik van Sealskin is vooral gericht op de toekomst. Iedere dag investeert Sealskin in innovatie, design en duurzaamheid om het onmogelijke mogelijk te maken. Sealskin streeft naar maatoplossingen die iedereens verwachtingen overtreft.

Sealskin is met recht een badkamerspecialist te noemen. Sealskin heeft ruim 260 jaar kennis, ervaring en vakmanschap op het gebied van baden, douche, wellness en badkamersfeer waarmee Sealskin de badkamerbeleving compleet maakt. Sealskin hecht veel waarde aan service; een product is immers slechts zo goed als de service er omheen. Sealskin beschikt over een eigen servicedienst, inmeet- en plaatsingsservice en biedt maatwerk aan de consument. Sealskin maakt de badkamerbeleving compleet zodat je jarenlang kan genieten van een mooie badkamer.

Sealskin douchedeuren
Er is een ruime keuze uit douchedeuren om de douchecabine in te stappen. Nis douches, kwartronde douches, hoekdouches en vijfhoekige douches hebben allemaal één of twee douchedeuren. De deuren van de douchecabine hangen met behulp van scharnieren aan de muur of aan de douchewand. De walk-in douche, ook wel inloopdouche genoemd, is de enige douchecabine variant zonder douchedeuren maar met een inloopdouchewand.

De keuze uit de verschillende soorten douchedeuren wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is buiten de doucheruimte. De keuze bestaat uit pendeldeuren, schuifdeuren en swingdeuren. Pendeldeuren beperken de instap maar nemen de minste ruimte in beslag. Swingdeuren nemen iets meer ruimte in beslag. Een schuifdeur zit hier precies tussenin.

De douchedeuren van Sealskin zijn allemaal verstelbaar zodat ze voor het zicht en voor de waterdichtheid zoveel mogelijk recht en in de juiste positie worden gebracht. Het afstellen van de douchedeur gebeurd door middel van messing schroefjes in de scharnieren waarmee de douchedeuren horizontaal en verticaal kunnen worden afgesteld.

Sealskin Duka 4200
De bekendste douchedeur van Sealskin is de Duka 4200. Door deze design douchedeur krijgt de badkamer direct een luxe uitstraling. De schuifdeuren uit de serie van Duka 4200 zijn eenvoudig passend te maken en bewegen vrij soepel. De douchedeuren uit de Duka 4200 serie zijn op maat te maken tot een hoogte van 225 centimeter. De deuren sluiten automatisch en de laatste 20 centimeter nog langzamer dankzij het soft open-close systeem. De douchedeuren van de Duka 4200 zijn hierdoor altijd zacht te openen en te sluiten. De handgrepen van de douchedeuren uit de serie Duka 4200 zijn minimalistisch vormgegeven en zijn op het profiel geplaatst, dit zorgt voor extra instapruimte, schoonmaakgemak en een elegant douchebeeld.