Easy Drain: marktleider in douchegoten én doucheputten

Voor een prachtige douchegoot of doucheput bent u bij Easy Drain aan het juiste adres. Dit Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige douchegoten, die in vrijwel iedere badkamer passen. De stijlvolle douchegoten van Easy Drain zijn te vinden in menig hotel over de hele wereld. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Easy Drain hoog in het vaandel. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en daarom krijgen klanten maar liefst 10 jaar garantie op Easy Drain-producten.


Stijlvolle design goten

Vind de perfecte Easy Drain design goot voor uw badkamer. De prijswinnende design goten van Easy Drain combineren innovatieve vormgeving met gepatenteerde technologie. De design goten zijn beschikbaar in een groot aantal lengtes, kleuren en speciale finishes zoals zwart, goud en wit.

Douchegoten met hoge kwaliteit en veel gebruiksgemak

Easy Drain heeft de perfecte douchegoot voor elk badkamertype. Ook als het gaat om een renovatieproject of een nieuwe constructie, bent u bij Easy Drain aan het juiste adres. Easy Drain douchegoten zijn eenvoudig te installeren, makkelijk te reinigen en beschikbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm. De gepatenteerde technologie en het gebruik van hoogkwalitatief roestvrij staal zorgen voor een langdurige oplossing. De uitgebreide handleidingen, video’s en de behulpzame Easy Drain-app helpen jou als klant goed op weg.

Doucheputten in vele uitvoeringen

Easy Drain doucheputten bevatten premium drainage technologie en hebben designs die geschikt zijn voor elk badkamertype. Bent u op zoek naar een glazen, betegelbaar of roestvrij stalen rooster? Easy Drain biedt talloze ontwerpopties. Bovendien beschikken veel doucheputten over zowel een horizontale als verticale uitloop.

Waarom kiezen voor Easy Drain?
  • Geschikt voor ieder badkamerproject: Easy Drain heeft een brede selectie douchegoten, die geschikt zijn voor elke badkamer. Ook is er een innovatieve Easy Drain-oplossing voor elke renovatie of nieuwbouwproject.
  • Weinig onderhoud en eenvoudig te reinigen: alle Easy Drain-goten zijn gemaakt van roestvrij staal van hoge kwaliteit en hebben daardoor weinig onderhoud nodig. De douchegoten zijn eenvoudig te reinigen.
  • 10 jaar garantie: Easy Drain gelooft in de kwaliteit van haar producten. Daarom bieden zij 10 jaar garantie op al hun producten.
  • Lengtes tot 2 meter: Easy Drain douchegoten zijn beschikbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm en zijn uitgerust met gepatenteerde technologieën.
  • Meer dan 80 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van sanitair.
  • De perfecte combinatie van stijl en kwaliteit: “Nederlands ontwerp” en “Made in Germany”.