Wie wil jij deze Valentijn in bad kussen? Laat het weten op de Facebook pagina van Badkamerwinkel en maak kans op een uniek rood hartvormig badkussen van Wenko.

Badkamerwinkel love songs

De juiste lovesongs bepalen meteen de sfeer op jouw Valentijnsdate! Wij maken het je vast makkelijk met onze spotify Love songs playlist. Dan hoef je daar vast niet meer over na te denken. Niet zo'n lekkere luidspreker? Bestel dan nog gauw de onderstaande Aquasound speaker. Wedden dat jouw date een succes wordt?

Love songs beluisteren

Het mooiste cadeau bestel je bij Badkamerwinkel

Wat te denken van het heerlijke badkussen voor een relax moment in bad of juist de badjas voor extra ontspanning na het badderen? Is jouw Valentijn dol op natuurlijke producten? Dan is de prachtige houten badmat zeker een topper. Wil je het echt groots aanpakken? Kies dan voor het luxe vrijstaande bad of de royale regendouche. Heb je toch nog advies nodig om het perfecte cadeau voor jouw Valentijn te vinden? Wij helpen je graag.


Valentijn toppers

Wil jij de liefde van je leven op Valentijsdag verrassen? Wij hebben 8 prachtige producten voor je geselecteerd, waarmee jij jouw Valentijn helemaal happy maakt! Met de onderstaande cadeaus ga jij het hart van je Valentijn zeker veroveren.

Samen in bad

Maak je bathtime compleet met onderstaande producten en geniet met je geliefde in een heerlijk warm bad!