❤ De 7 allerbeste tips voor Valentijnsdag! ❤

Wilt u dit jaar eens écht uitpakken met Valentijnsdag? Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij hebben de 7 allerbeste tips voor u op een rij gezet. Zo wordt uw Valentijnsdag dit jaar gegarandeerd een succes!


1. Ga op tijd shoppen voor lekkere badproducten

1. Ga op tijd shoppen voor lekkere badproducten


Een romantisch samenzijn in bad is natuurlijk een heel goed idee op Valentijnsdag. Essentieel is dan wel een fijn wellnessproduct. Ga op tijd even naar de drogist of bestel alvast wat online. Denk aan een lekkere badschuim of badzout, een scrubje, een fijne zachte spons. Zo zorgt u dat u straks niet mis grijpt!


2. Een badbrug als tafel voor uw bad

2. Een badbrug als tafel voor uw bad


Ontbijt op bed? Wat dacht u van ontbijt in bad! Met een badbrug kunt u heerlijk samen genieten van een onvergetelijk ontbijt in bad. Wedden dat uw geliefde die niet zag aankomen? Een badbrug is in feite een tafeltje in bad. Zo hoeft u niet te stoeien met uw bordjes en bekers op de smalle rand van het bad. Een badbrug is na Valentijnsdag ook super geschikt om lekker uw boek of tablet op te leggen als u later echt wilt ontspannen in bad.


3. No beard on Valentinesday

3. No beard on Valentinesday


Een romantisch samenzijn op Valentijnsdag wilt u niet verstoren met een prikkelende baard. Zorg dat u alvast de allerbeste scheerspullen in huis hebt zodat u de dag gladgeschoren kan beginnen. Begin met een fijne scheerspiegel en investeer een keer in een echte scheerkwast en een kwalitatief goed mes. Sta op Valentijnsdag een kwartiertje eerder op en neem even de tijd voor uw scheerbeurt. Was uw gezicht na het scheren met koud water zodat uw poriën goed dicht gaan en breng after-shave aan. Dit helpt bij het herstellen van de huid én u ruikt de rest van Valentijnsdag lekker!


4. Download een playlist met de ultieme lovesongs

4. Download een playlist met de ultieme lovesongs


Niks is zo ontspannend als romantische muziek op de achtergrond terwijl u in bad ligt. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een playlist gemaakt met Love Songs. Ideaal voor een gezamenlijke baddersessie. Heeft u geen geschikte speaker? Bestel dan snel deze super gave speaker.


5. Denk aan uw handdoeken

5. Denk aan uw handdoeken


Romantisch en ontspannen in bad en dan.. uit bad brrrr. Hang uw handdoeken en kleding voor het badderen over de verwarming. Een kleine moeite met groots resultaat. Denk ook even aan de badjas van uw geliefde. Dan scoort u echt punten!


6. Maak uw eigen kruidenbad

6. Maak uw eigen kruidenbad


Heeft u geen tijd meer om naar de drogist te gaan voor lekkere badschuim? Maak dan uw eigen wellness met een kruidenbad! Hang simpelweg een of meerdere zakjes kruidenthee in een bad met warm water. Kaarsjes erbij en u hoeft niet meer naar de spa.


7. Denk aan de styling

7. Denk aan de styling


Het oog wil ook wat. Zorg dat u rozenblaadjes en kaarsjes in huis hebt en ga helemaal los in de badkamer. Zo’n verrassing wordt zeker geslaagd! Happy Valentine! ❤Wilt u badkamerinspiratie opdoen?

Kom langs in één van onze winkels en geniet gelijk van ons advies op maat.