We zitten midden in de koude wintermaanden en het duurt nog wel even voordat we weer kunnen genieten van een lekker lente zonnetje. Aan dat wachten kan je nu een einde maken dankzij Sunshower.

Sunshower

Met Sunshower haal je zelf de zon in huis. De Sunshower wordt ingebouwd in de douche en zorgt met de ingebouwde UV- en infraroodlampen voor een aangename warmte en de positieve effecten van (gedoseerd) zonlicht tijdens het douchen. Dankzij Sunshower kan je het hele jaar genieten van het positieve van de zon: je krijgt er een gezond zomers kleurtje van en een hele boel positieve energie. Maar het allergrootste voordeel van Sunshower is dat het ook nog eens heel gezond is. De Sunshower is in 4 verschillende soorten beschikbaar:

Infrarood douche

Dankzij de infrarood functie van Sunshower hangt er altijd een zeer aangename warmte in de douche. Deze warmte is goed voor de spieren en wordt zelfs gebruikt voor pijnbestrijding bij reumatische klachten. Ook sporters maken veel gebruik van de infrarood. Infrarood stimuleert namelijk de bloedsomloop en heeft een helende werking op spieren en gewrichten. Dit voorkomt vervelende spierblessures.

Zonlicht

Ieder lichaam heeft behoefte aan de juiste hoeveelheid vitamine D. De juiste hoeveelheid vitamine D haal je uit een kwartier zonlicht per dag. In de zomer is dat kwartier natuurlijk geen probleem, maar in de winter is dat toch een stuk moeilijker. Voor je het weet heb je dan een tekort aan vitamine D te pakken. Met Sunshower kan je dit eenvoudig voorkomen. Met Sunshower voorzie je je lichaam elke dag van een gedoseerde hoeveelheid ‘zonlicht’. En de combinatie met het douchen maakt het makkelijk om dat kwartiertje per dag te pakken.

Het gebruik

Sunshower is gezonder dan de traditionele zonnehemel en bespaart ook nog eens veel tijd en ruimte. Tijdens het nemen van een douche kan je kiezen voor zonnen of voor de infraroodwarmte. Sunshower maakt gebruik van een ingebouwde timer, waardoor je een maximale bruiningstijd hebt van 10 minuten. Dit voorkomt dat het schadelijk wordt voor je lichaam en het zorgt voor een mooie bruine tint. De infraroodwarmte is erg lekker tijdens het afdrogen.