Stank hoeft niet te stinken

Je bent zeker niet de enige als je stinkende luchtjes op het toilet ook niet prettig vind. Maar liefst 80% van de Nederlanders stoort zich aan stank op het toilet!


Geberit DuoFresh toiletsysteem

Geberit heeft de oplossing, want stank hoeft niet te stinken. Op het toilet, althans. Het Geberit DuoFresh systeem verwijdert stank direct vanuit de toiletpot! Een topproduct voor frisse lucht rondom het toilet. Wil je vieze luchtjes tegen gaan, dan is het belangrijk om goed na te denken over de keuze van het inbouwreservoir, want deze zit achter de muur. Lees: veel breek- en sloopwerk als je deze later toch wil vervangen voor een geurvriendelijke variant!Zo werkt Geberit DuoFresh

Het geheim van de frisse lucht zit verstopt achter de muur. De knop aan de bovenzijde van de bedieningsplaat zorgt ervoor dat het slimme geurzuiveringssysteem wordt geactiveerd en automatisch uitschakelt. Maar er zijn nog meer pluspunten! De Geberit DuoFresh geeft heerlijk fris water bij elke spoeling, want achter de bedieningsplaat is een houder geïnstalleerd voor het toiletblokje. Heel hygiënisch toch? De toiletpotten van de meeste fabrikanten passen op het Geberit DuoFresh toiletsysteem. Zo kies jij de toiletpot die bij de stijl van jouw badkamer of toiletruimte past.

De werking in het kort:
  • Nare luchtjes worden door de geurzuivering direct afgevoerd vanuit de toiletpot.
  • Dan zal het filter neutraliseren, waarna de ventilator ervoor zorgt dat de frisse lucht terug de toiletruimte in wordt geblazen.
  • Het toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling.


Bestel direct je Geberit DuoFresh toiletsysteem

Weet jij het nu al zeker? Dit wordt jouw nieuwe frisse en hygiënische inbouwreservoir! Bestel hem dan direct en je bent binnenkort trotse eigenaar van een heerlijk fris toilet. Bestel het inbouwreservoir of een ga gelijk voor een complete set.


Geen frisse lucht zonder Sigma40

Je hebt nog meer nodig! Naast het Geberit DuoFresh systeem heb je ook nog een functionele en prachtige Geberit Sigma40 bedieningsplaat nodig om de stank te bestrijden. Een 2-toets waterbesparende spoeling en daarnaast bedien je op de Sigma40 bedieningsplaat ook de geurzuivering. Verkrijgbaar in aantrekkelijke glazen en kunststof varianten in de kleuren zwart, wit en umbra (alleen glas). Bekijk hieronder de Geberit Sigma40 bedieningsplaten.