Spiegeltje, spiegeltje ....

Spiegel(s) in de badkamer

Spiegels. Het zijn fantastische accessoires om aan uw interieur toe te voegen. Ze zijn super decoratief, kunnen zorgen voor een optisch vergrotend effect en ze zijn in de basis natuurlijk ook gewoon heel praktisch. Spiegels kunnen overal en blijven altijd in de mode.

Maar wat doet u nu in de badkamer? Kiest u voor functioneel? Of volgt u de trend van dit moment en gaat u helemaal los? En is ‘vergrotend’ wel zo fijn in de badkamer? Wij verklappen u dat u alles gewoon kunt combineren. Hoe? We delen graag een paar tips, waardoor u misschien wel anders over spiegels (na) gaat denken, ze anders toe gaat passen of juist op een idee bent gekomen, waar u zelf nog niet aan had gedacht.
Stylen met spiegels

Stylen met spiegels

Herhaling is de kracht van de boodschap. Dit geldt ook voor spiegels. Hoe meer, hoe beter is de trend van dit moment. Verzamelen maar dus. Niet allemaal even opvallend en aanwezig, maar wel in vooral veel verschillende vormen, kleuren en formaten. Mix en match er lekker op los. Rond met vierkant of royaal rechthoekig, groot met klein, vintage en design. Zorgt u er wel voor, dat er altijd een variant met verwarming en het liefst ook met goede verlichting tussen hangt? Dat scheelt weer een hoop irritatie en ‘zemen’ om jezelf tevoorschijn te toveren.
Spiegelverwarming

Spiegelverwarming

Moet u ook vaak uw spiegel ‘zemen’ en beslaat uw badkamerspiegel regelmatig tijdens een warme douche? Of gebeurt het wel eens dat u heerlijk staat te douchen en dat een medebewoner probeert om gebruik te maken van de spiegel? Dit zijn van die moppermomenten die u eenvoudig kunt voorkomen. Waarmee? Met spiegelverwarming. Ja echt. Het bestaat. Een badkamerspiegel mét verwarming is toch wel erg fijn? Nooit meer condens!
Spiegelkasten

Spiegelkasten

Heeft u maar weinig ruimte voor een spiegel en bijna geen opbergruimte, dan is een spiegelkast voor in de badkamer zeker iets voor u. Super functioneel en slim voor in de iets minder grote badruimte. Met een spiegelkast heeft u al uw benodigde haar- en make-upspullen altijd bij de hand, is alles lekker opgeruimd en uit het zicht. De meeste mensen kiezen voor een hangende spiegelkast boven de wastafel, maar wist u dat er ook stijlvolle hoge kasten verkrijgbaar zijn? Met zo’n spiegelkast kun u uwzelf van top tot teen bekijken voordat u de deur uit rent. En heeft u extra kastruimte. Wie wil dat nu niet?
Scheerspiegel als musthave

Scheerspiegel als musthave

Of vergroten fijn is? Ja natuurlijk is dat fijn - in de badkamer. Hoe lekker is het als u met grote precisie uw baard kunt trimmen? En … een beetje ‘zoom’ bij het bekijken van je huid en het straktrekken van uw coupe kan natuurlijk ook nooit kwaad. Kan u het schelen. Niemand die u ziet. Voor de ‘baardenmannen’ is een scheerspiegel een musthave. Wist u dat er speciale scheerspiegels zijn? Deze zijn gemaakt om tot op de millimeter nauwkeurig een scheermes langs u stoppels te halen. Er zijn zelfs scheerspiegels met verlichting. Kunt u fijn uzelf even in de spotlights zetten. Draadloos of met stekker. Makkelijker kunnen we het niet maken.
De mooiste spiegels voor het aanbrengen van make-up

De mooiste spiegels voor het aanbrengen van make-up

U kent het wel. Het aanbrengen van make-up voor een verkeerde spiegel. En er dan in de auto achter komen dat u rouge wel heel ‘rouge’ is. We zeggen niet dat je alles tegen kunt gaan, maar door het gebruik van een goede spiegel in combinatie met het juiste licht … komt u een heel eind. Echt waar. Een goede make-up spiegel mag gewoon niet ontbreken en is handig in iedere badkamer. De vergrotende spiegels zijn er in verschillende soorten en maken. Vierkant. Rond. Met verlichting. Zonder verlichting. Als wandspiegel, met een extra lange arm. Of als een losse, zelfstaande spiegel met 3x of 5x vergrotend effect. Onmisbaar dus.

Spiegels in alle soorten en maten

Shop onze mooiste spiegels online of kom langs in één van onze winkels voor advies op maat