NIEUW! Sphinx Acanto serie

Mooi sanitair is niet altijd even praktisch. Kun je een mooi ontwerp dan wel combineren met functionele oplossingen? Jazeker. Met de Sphinx Acanto serie kan het niet misgaan. De mooiste looks kun je combineren met precies die indeling die jij prettig vindt. Kijk maar eens mee:

Een slank en licht design

In keukens is het al langer een trend: een extra dun blad. De slanke rand van de Sphinx Acanto wastafels zorgt voor een hippe, minimalistische look in jouw badkamer.

Extra slank en licht zijn de oplegwastafels met Slim Rim design. Verkrijgbaar in allerlei maten, en ook een compacte wastafel voor de kleine ruimte ontbreekt niet.


Een badmeubel voor elke situatie

De Acanto serie blinkt uit in de keuze mogelijkheden op het gebied van meubels. Bijvoorbeeld als je een breed meubel wil qua opbergruimte maar aan één wastafel genoeg hebt. Een a-symetrisch meubel staat speels, geeft ruimte voor je mooiste make-up spulletjes of styling, en biedt toch veel opbergruimte. De lades kun je zelfs nog indelen naar eigen inzicht.

Een apothekerskast wordt in een keuken vaak als slimme ruimtewinst gezien. Sphinx heeft daarom een verrassende apothekerskast in de Acanto badkamerserie ontwikkeld. Smal en hoog kan hij eenvoudig in elk hoekje, terwijl als je hem opent zelfs de achterste inhoud goed bereikbaar blijft.

Heb je veel flesjes en potjes? Overweeg dan een spiegelkast. Deze serie heeft een spiegelkast met aan de binnenkant een grote extra spiegel. Je spulletjes staan in vakjes in de deur waardoor ook na openen meer vrij zicht is. In de kast zit zachte indirecte verlichting en een stopcontact mét USB-aansluiting. Wel zo handig voor het even opladen van je smartphone.

 


Een strak toilet

Een modern, strak toilet is de wens van veel mensen. Het toilet van de Sphinx Acanto heeft een strakke vormgeving inclusief een Slim Seat toiletzitting die hier perfect bij past. De Rimfree technologie is bijzonder makkelijk schoon te maken en geeft vuil geen kans zich te hechten.

Elegant ligcomfort

Ook bij het ligbad van deze serie komt het Slim Rim design terug in de slanke rand van het bad. De vorm en het materiaal zorgen daarnaast voor een fijn ligcomfort en met diverse afvoer-mogelijkheden is er altijd een passende oplossing voor elke situatie.

Bekijk het zelf

Wil je meer bekijken van deze serie? Maak een keuze uit heel veel verschillende combinaties en mogelijkheden. Je treft ze online of in één van onze winkels.