Bent u klaar voor een nieuwe badkamer, maar heeft u geen zin om er te veel energie en tijd in te steken? Door een complete ‘all in’ badkamer te kiezen bespaart u uzelf een hoop moeite. In deze blog vertellen we u de mogelijkheden voor een all in badkamer, zodat u binnen no-time van een heerlijke badkamer kunt genieten.


De perfecte all-in badkamer

De perfecte all in badkamer bestaat natuurlijk uit minimaal het hoognodige, een douche en een wastafel, en eventueel wat er nog meer in past, een badkamermeubel, bad, spiegel(kast) en toilet. Voor een aantal van deze elementen zijn er ook complete sets beschikbaar: regendouche sets met alles erop en eraan bijvoorbeeld of een meubelset met wastafel, badmeubel én spiegelkast. In onze winkels hebben we complete badkamers in heel veel verschillende stijlen. Ze zijn zorgvuldig samengesteld door onze productspecialisten. Wilt u dus snel een all-in badkamer kiezen, breng een bezoek aan de winkel en kies voor de badkamer die u aanspreekt!

header

Complete series

Sommige merken bieden complete badkameroplossingen. Zij hebben diverse series die bijna alles wat u in de badkamer tegenkomt bevatten, van keramiek tot badmeubels. Zo kiest u één serie die u mooi vindt en kunt u de hele badkamer met producten uit dezelfde serie inrichten. Dan hoeft u daarna vaak alleen nog maar een douche en tegels uit te kiezen. U bent er op deze manier zeker van dat alles perfect bij elkaar past, omdat de producten op elkaar zijn afgestemd.

Er zijn meerdere merken die zulke complete series met producten hebben. Hieronder ziet u een aantal series van merken die een compleet badkamer assortiment aanbieden.

Duravit Vero

Na het toevoegen van een meubelprogramma is deze serie doorontwikkeld tot serie voor de volledige badkamer. Te complementeren met de Vero Air serie.

Villeroy & Boch Avento

Fris van vormgeving en uitzonderlijk praktisch is het credo bij de Avento serie van Villeroy & Boch. Hiermee creëert u gemakkelijk een moderne, lichte badkamer.

Villeroy & Boch Architectura

Stem gemakkelijk bad, douchebak, wastafel en toilet op elkaar af. Met de meubels uit de Legato serie maakt u het geheel helemaal af.

Villeroy & Boch Finion

Deze met een award bekroonde serie biedt subtiel en puristisch design, dat de badkamer een luxe sfeer geeft. Hoogwaardige materialen en geraffineerde verlichtingselementen laten deze serie eruit springen.

Complete badkamer kopen

Een andere optie is het bekijken van badkamers in één van onze winkels. Hier hebben wij diverse badkamers voor u ingericht, in verschillende stijlen. Zo zit er vast wel eentje tussen die u mooi vindt. U kunt er in dat geval voor kiezen om een complete badkamer zoals we die in één van onze winkels hebben staan, te kopen, of er eventueel wat kleine aanpassingen aan te doen. Bespreek wel even met de verkoper de maatvoering van de producten. Op deze manier heeft u in één klap (bijna) alle spullen voor uw nieuwe badkamer bij elkaar en hoeft u alleen nog maar een installateur te regelen.

Ga naar onze winkelpagina om te bekijken waar u onze winkels kunt vinden.