In het najaar worden de dagen weer korter en brengen we al gauw meer tijd door binnen in ons huis. Hét moment om het binnen gezellig te maken dus dat betekent: aandacht voor je interieur!

Oktober is van oudsher dé Woonmaand in Nederland. Alle woonwinkels presenteren hun nieuwste collecties en je kunt volop inspiratie op doen. Een veelbezocht evenement in oktober is de jaarlijkse vt wonen&design beurs. In de eerste week van oktober 2017 bekeken veel bezoekers hier alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Onze winkel in Nieuwegein is verkooppunt van de vtwonen tegels. Je kunt de samples hier zien en inspiratie opdoen over het gebruik van tegels in je badkamer.

Oktober Woonmaand: tijd voor een nieuwe badkamer

Oktober Woonmaand: tijd voor een nieuwe badkamer

In de herfst start ook de periode dat je meer tijd door brengt in je badkamer. Guur en koud weer buiten is tenslotte helemaal niet erg als je binnen lekker warm in bad of onder de douche kan. Is jouw badkamer aan vervanging toe dan is dit hét moment om dat aan te pakken!


Trends op woongebied: grafische patronen

Trends op woongebied: grafische patronen

Trends voor je interieur zijn vaak ook van toepassing op je badkamer. Zo zie je op dit moment veel grafische patronen in behang en stof. Dit werkt ook super met tegels: denk aan een streeppatroon met stroken tegels of leuke prints. Een andere veelvoorkomende patroon trend die perfect werkt met tegels is het visgraatpatroon. Een eenvoudige witte tegel wordt zo ineens een blikvanger! Zo kun je slim omgaan met je budget en toch een hele badkamer hebben volgens de laatste trends.


Complete badkamers

Complete badkamers

Om inspiratie op te doen voor je badkamer helpt het om vooral veel voorbeeld badkamers te bekijken. Niet persé om precies zo’n voorbeeldbadkamer na te maken, maar vooral om te zien wat er allemaal mogelijk is. De inspiratiebadkamers van Badkamerwinkel zijn daarom geen type 13-in-een-dozijn. Onze complete badkamers hebben veel uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen zodat je kan zien wat er bij jou past. Bekijk ze online of in één van onze winkels. Je kunt gewoon langsgaan of alvast een afspraak maken online. Zo weet je zeker dat we rustig de tijd hebben om je wensen door te spreken.


Must have: industriële elementen

Must have: industriële elementen

Een niet te missen nieuwe woonstijl is de industriële look. Trendy betontegels en elementen van zwart staal. Ook onze merken gaan mee met deze trends. Een echte musthave is dan ook de serie BetteLux Shape. Modern wit sanitair in combinatie met elementen van zwart staal maken van deze producten echt een eyecatcher in je badkamer. Dé must have van komend woonseizoen!


Stylingtip

Stylingtip

Elk jaar komt er een nieuwe trendkleur uit binnen de woonbranche. Afgelopen jaar was dit de kleur Denim Drift. Deze grijsblauwe kleur past ook heel goed in een badkamer. Blauw combineert namelijk mooi met beton, glas, donkerhout en natuursteen. Een knipoog naar de industriële woonstijl! Je hoeft natuurlijk niet meteen tegels te kiezen in deze kleur. Je kunt al een verbluffend effect krijgen door bovenstaande natuurlijke materialen te combineren met blauwe accessoires.

Tips over hoe je gekleurde accessoires kan toevoegen tref je in het blog ‘De invloed van kleur in je badkamer’. Is jouw neutrale badkamer thuis nog niet aan vervanging toe, dan kun je met die tips gewoon meegaan met de woontrends door middel van accessoires.