Kranen.. je hebt ze in alle soorten, kleuren en maten. Kleuren? Jazeker tegenwoordig kun je ook kiezen uit verschillende kleuren voor je kraan. In dit blog nemen we je mee langs de mooiste kranen! Gekleurde kranen, speciale vormen en kranen voor nét dat beetje extra comfort!

Kraan met een goud randje?

Kraan met een goud randje?

Tijdloos, klassiek en toch modern! De luxe en elegante Grohe Grandera heeft gouden accenten op het kraanhuis, de uitloop en de hendel. Dus echt een kraan met prachtige gouden randjes. Deze kraan kan door zijn design prachtig met een breed scala aan badkamermeubelen gecombineerd worden.


Kranen in alle kleuren

Kranen in alle kleuren

Wil jij geen standaard kraan in de kleur chrome? Dan vind jij zeker een prachtige kraan in de Hotbath Cobber kranenserie! Van roze goud, geborsteld messing, matzwart tot verouderd ijzer! Je hebt de keuze uit 12 kranen, dus niks is te gek en jij haalt een echte eyecatcher in de badkamer.


Infrarood kranen

Infrarood kranen

Super efficiënt en hygiënisch, als jij een echte thuiskok bent, is een infrarood kraan. Zoek je ook in de badkamer net dat beetje extra comfort? Er zijn ook prachtige infrarood wastafelkranen. De Essence E kranenserie van Grohe past mooi in iedere keuken en badkamer.


Speciale kranen

Speciale kranen

Speciaal voor ouderen of mensen met een beperkte mobiliteit heeft Hansgrohe een mooie serie kranen ontwikkeld. De Hansgrohe Care kranen bieden nog meer gebruiksvriendelijkheid in de badkamer. Betaalbare kranen voor iedereen die een speciale kraan wenst!


Advies over kranen

Wil je alle ins en outs weten voordat je jouw zoektocht naar een kraan gaat starten? Lees dan eens rustig onze advies over kranen pagina, waar wij je de belangrijkste keuzes uitleggen voor de wastafel. Wil je graag goed en persoonlijk advies bij het uitzoeken van je kranen? In onze winkels helpen we je graag verder.