In september startte Net5 met het programma House Rules Holland. Een programma waarbij 5 verschillende koppels het tegen elkaar opnemen in een aantal klusrondes waarbij ze de huizen van de andere koppels rigoureus gaan verbouwen. In een van de laatste rondes komen ook de badkamers aan de beurt. De overgebleven koppels gaan elkaars badkamer verbouwen. Voordat de koppels beginnen aan het verbouwen van de badkamer, krijgen ze een aantal eisen voorgeschoteld van het koppel waarvan de badkamer verbouwd wordt. En dat is ze aardig gelukt moeten we toegeven.

Voordat de koppels beginnen met het verbouwen van de badkamer krijgen ze eerst een lijstje met eisen waar de badkamer aan moet voldoen volgens het koppel waarvan de badkamer verbouwd wordt. De verschillende badkamers worden ingericht door artikelen die ook te vinden zijn op Badkamerwinkel.nl. Dat laten we je per badkamer even zien.

Badkamer 1: De badkamer van Arno & Rianne

De koppels kregen van Arno en Rianne de eis mee dat ze de industriële sfeer van een loft door moesten trekken naar de badkamer en ze wilden graag een gedeeltelijke afscheiding met glazen stenen. In de resultaatfoto hierboven kan je zien dat de koppels zich goed aan de eisen hebben gehouden.

De artikelen die zijn gebruikt:

De kosten

Zoals je kan zien in het plaatje van boven is de badkamer van Arno en Rianne omgetoverd van een kale plek naar een schitterende badkamer met een industriële uitstraling. Dit heeft de bouwende koppels €6000,- gekost.

Badkamer 2: de badkamer van Ben & Kasia

Ben en Kasia willen een lichte badkamer in Griekse sferen, waar ze naast lekker ontspannen in bad zitten ook samen kunnen douchen. Dat het in de badkamer belangrijk is om goed om te gaan met de ruimtes wordt met deze eisen duidelijk. De koppels hebben het simpel, maar praktisch opgelost.

De artikelen die zijn gebruikt:

De kosten

De bouwende koppels hebben een badkamer gemaakt die perfect aan de eisen van Ben en Kashia voldoet: tegelijkertijd gebruik van de badkamer kunnen maken. Dit heeft de bouwende koppels €8500,- gekost.

Badkamer 3: de badkamer van Marte & Dirk

In Amsterdam staat het appartement van Marte en Dirk. Marte is erg fan van lekker ontspannen badderen terwijl Dirk meer van het snel opfrissen is. Dit houdt in dat er een bad en een douche zal moeten komen. De andere eis van Marte en Dirk is dat ze graag een jaren 20 stijl badkamer willen. Ook hier is het de koppels aardig gelukt.

De artikelen die zijn gebruikt:

De kosten

Om een jaren 20 stijl badkamer neer te zetten inclusief een bad en een douche hebben de bouwende koppels €4500,- besteed.

Geinteresseerd in een House Rules Holland badkamer?

Ben je geïnspireerd geraakt door de House Rules Holland badkamers en wil je er meer over weten? Of heb je een specifiek product gezien waar je een vraag over hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.