Met de Rainmaker Select van Hansgrohe beleef je water in een nieuwe dimensie! Comfort en functionaliteit met ook nog een super mooi design én de keuze uit heerlijke straalsoorten. Daar wil jij toch ook heerlijk onder tot rust komen. Een douche om van te dromen..

Hansgrohe Rainmaker Select design

Hansgrohe Rainmaker Select design

Over design gesproken, dit is echt een EYECATCHER! De royale straalplaat van glas met een stijlvolle witte ondergrond in combinatie met de slanke en verchroomde omlijsting geeft de Rainmaker Select een glanzend uiterlijk!

De hoogwaardige afwerking is van Hansgrohe is onderscheidend, want de 200 gaten in de glazen straalplaat zijn met uitgesneden met een precisielaser. Optimale luxe met 100% douchecomfort.


Hansgrohe Rainmaker Select hoofddouche

Hansgrohe Rainmaker Select hoofddouche

Door het grote formaat van de Hansgrohe Rainmaker Select worden de verschillende straalsoorten groots! Je ervaart een heerlijke bewegingsvrijheid onder de douche en geniet van de straalsoorten:

  • Rain; Volle regendouche ideaal voor je dagelijkse douche
  • Monostraal; Gerichte, rustgevende ontspanningsstraal vanuit het midden van de douche
  • RainStream; Vol en krachtig stortbad uit het achterste douchegedeelte ter ontspanning van de schouders en nek


Hansgrohe Rainmaker Select Showerpipe

Hansgrohe Rainmaker Select Showerpipe

Onder een grote douchekop hoort natuurlijk ook een uitvergrote douchethermostaat. Ook daaraan heeft Hansgrohe gedacht! Het planchet van de Rainmaker Select Showerpipe bestaat uit glas en chroom en is 70cm. Het geeft je alle ruimte die je nodig hebt voor een aangename douchebeleving.

Alles bij de Hansgrohe Rainmaiker Select is compleet op elkaar afgestemd en dat maakt ook deze showerpipe zo mooi een stijlvol! Netjes tegen de muur, wat een strak uiterlijk geeft.


Hansgrohe Rainmaker ShowerTablet

Hansgrohe Rainmaker ShowerTablet

Denk je dat je alle luxe hebt gehad? We kunnen je vertellen dat dit niet zo is, want kijk eens naar het ongekende comfort van de ShowerTablet! Je hebt genoeg plaats om je producten op te bergen, maar wat te denken van de innovatieve en geïntegreerde Select-knop. Dat is pas luxe!

Door de slimme thermostaattechniek blijft de gekozen temperatuur altijd constant en kun je super handig de hoofd- en handdouche bedienen. Een onverwachte koude douche zal jouw niet meer overkomen.


Inspiratie voor jouw badkamer?

Ben je benieuwd hoe je deze prachtige douche ook in jouw badkamer zou kunnen plaasten? Hansgrohe heeft drie mooie badkamers ontwikkeld waarin de douchezone steeds meer ruimte inneemt en het middelpunt van de badkamer wordt. Doe ideeën op voor jouw badkamer!