Om onaangename geuren aan te pakken zet je meestal een raam open of maak je gebruik van een luchtverfrisser. Dit lijken goede oplossingen, maar deze zijn helaas maar tijdelijk. De geur van de luchtverfrisser vervliegt vaak snel en met het raam open wordt het al snel te koud op het toilet. Dankzij de Geberit DuoFresh heb je nog minder last van nare luchtjes. De DuoFresh zuigt de lucht uit de pot op en filtert het door middel van een koolstoffilter. Via een drukknop aan de bovenkant van de bedieningsplaat kan de afzuiging geactiveerd worden.

Geberit DuoFresh module doet zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Het verwijdert nare geurtjes direct bij de bron en voert deze via de toiletpot naar het koolstoffilter achter de bedieningsplaat. Nadat het filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de frisse lucht terug de ruimte in.

De geurafzuiging is mogelijk bij de bedieningsplaten uit de serie Sigma 40. Er kan ook voor andere Geberit bedieningsplaten gekozen worden, maar dan is er geen geurafzuiging mogelijk. Lees meer over Geberit DuoFresh in deze blog. Bekijk alle DuoFresh-producten.