Klein, maar erg fijn!

Klein, maar erg fijn!

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Nare geurtjes op het toilet, daar is toch niemand dol op! Vaak zit het toilet in de entree van uw woning, dus u wilt toch graag dat uw bezoek met een lekkere frisse geur uw huis kan betreden :-) Wilt u ook geen nare geurtjes in en rondom de toiletruimte? Geberit heeft een super innovatief product geïntroduceerd: de Geberit DuoFresh module. Een slim geurzuiveringssysteem, dat u verstopt achter uw bedieningsplaat, maar een grote impact heeft op de toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.


Geberit DuoFresh module: hoe zit het?

Geberit DuoFresh module: hoe zit het?

Luchtverfrissers in uw toilet en het openzetten van uw ramen zijn tijdelijke oplossingen voor het aanpakken van nare geuren en hebben ook wel vervelende bij-effecten. In de winter wordt het, met een open raam, toch echt heel koud op het toilet bijvoorbeeld. De Geberit DuoFresh module doet zijn werk zonder ongewenste bij-effecten. Hoe dan? Het verwijdert nare geurtjes direct bij de bron en voert deze via de toiletpot naar het koolstoffilter achter het bedieningspaneel. Nadat het filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de frisse lucht terug de ruimte in. En... over fris gesproken! Plaatst u ook nog een DuoFresh stick in de houder achter uw bedieningsplaat, dan spoelt het toilet door met helder blauw water. Dat is niet alleen aangenaam voor het oog, maar ook nog eens super hygiënisch.


Slimmigheidjes van de Geberit DuoFresh module

Slimmigheidjes van de Geberit DuoFresh module

Naast de hoofdtaak, het verwijderen van nare geurtjes, zijn er ook nog een aantal andere slimmigheidjes toegevoegd. Zo merkt de ingebouwde sensor (optioneel) wanneer iemand het toilet nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Dus als die ene vriend even een bakje koffie komt drinken en toch naar het toilet rent, dan weet u zeker dat de geurzuivering wordt geactiveerd. Dat is wel een heerlijke gedachte! Nog een slimme functionaliteit is dat de LED-oriëntatieverlichting automatisch aan gaat en voldoende licht geeft om u ook ‘s nachts de weg naar het toilet te laten vinden.


Het oog wil ook wat!

Het oog wil ook wat!

Niet alleen een super slimme en heerlijke frisse module, maar ook nog eens prachtig te combineren met een ruime keuze uit een groot aantal Geberit Sigma bedieningsplaten. Wat uw smaak ook is, er is altijd een bedieningsplaat die past bij je designwensen. Mooi, fris, functioneel en super slim. Wij zien alleen maar voordelen.


Geberit DuoFresh module: hoe zit het?

Geberit DuoFresh module: hoe zit het?

Wilt u ook genieten van de voordelen van een stankvrij toilet, maar heeft u geen zin in een mega verbouwing? De Geberit DuoFresh module is dan dé oplossing voor u! Als u al een Geberit Sigma inbouwreservoir hebt, dan plaatst u de module daar moeiteloos in. Na aansluiting op het stroompunt geniet u van alle voordelen van een toilet met geurzuivering. Helemaal stankvrij en bijna installatievrij. Gaat u voor een nieuwe badkamer? Laat dan gelijk stroom aanleggen, want dan kunt u de Geberit DuoFresh module direct of op een later tijdstip aansluiten. Bekijk ook eens de installatievideo!


Toilet advies nodig?

Ons team in de winkel geeft u graag advies op punten waar u zelf wellicht nog niet aan hebt gedacht!