We zijn alweer bij het einde van het jaar 2015. Tijd om het jaar feestelijk af te sluiten. Daar helpen we je bij Badkamerwinkel.nl natuurlijk graag mee.

Feestmaand kalender

Badkamerwinkel.nl heeft speciaal voor de feestdagen een digitale feestmaand kalender gemaakt. Elke dag gaat er een cadeautje open met een speciale aanbieding. Dat kunnen actieprijzen zijn, een kortingscode en nog veel meer. Let wel op: De verrassing in het cadeau is alleen op de dag zelf geldig. We zijn nu natuurlijk al halverwege de maand, maar niet getreurd, tot en met 31 december vind je elke dag om 09.00 uur een nieuwe actie in het cadeautje. Je kan dus nog altijd profiteren van diverse acties.

2e kerstdag geopend

Niet alleen online willen we voor jullie klaar staan. Daarom zijn we met onze winkel in Nieuwegein geopend op 2e en 3e kerstdag! We zijn dan geopend van 12.00 uur tot 17:00 uur. In onze winkel vind je 1000 vierkante meter badkamerinspiratie, het mooiste sanitair en het allerbeste personeel. Een de prijzen zijn ook nog eens webshopprijzen. Heb je wat nodig voor je badkamer en/of wil je advies over jouw badkamer? Kom dan op 2e of 3e kerstdag naar onze winkel in Nieuwegein. Ons personeel staat voor je klaar.

De populairste producten van december

We helpen je graag op weg om leuke aankopen te doen voor je badkamer of voor andere plekken in je huis. We zetten daarom onze top 5 meest verkochte producten van de maand december voor je op een rijtje:
  1. Grohe Euphoria douchesysteem
  2. Remeha Tzerra Plus HR gaswandketel
  3. Geberit duofix sigma inbouwreservoir
  4. Grohe K7 medium keukenkraan
  5. Sphinx Serie 345 wandcloset

Fijne feestdagen!

Het team van Badkamerwinkel.nl wenst je hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar. Ook in 2016 staat Badkamerwinkel.nl weer met alle plezier voor je klaar!