Wie wil dat nou niet? Met jouw favoriete artiest onder de douche! De ochtend beginnen met de lekkerste tunes en heerlijk ongegeneerd mee zingen met jouw favoriete songs. Of na een drukke werkdag heerlijk een avondje relaxen in de badkamer.

Gave badkamergadget

Wil je ook zo’n gave gadget in de badkamer? AquaSound heeft het ideale en natuurlijk waterdichte muzieksysteem voor in jouw badkamer! Deze BadkamerRadio (het Wipod Music Center) heeft naast de FM-radio ook een MP3-systeem. De mp3 bestanden kunnen eenvoudig via de laptop opgeslagen worden op de Wipod, zodat je altijd jouw complete muziekbibliotheek onder de douche kan luisteren.

Spotify streamen via de iPhone of SmartPhone

Door de AquaSound WiPod Pro te koppelen via Bluetooth met bijvoorbeeld de iPhone of SmartPhone krijg je de mogelijkheid om jouw favoriete Spotify playlist af te spelen. Je kan zelfs jouw iPhone of SmartPhone op een veilige afstand leggen, zodat deze vochtvrij blijft.

Badkamerwinkel Spotify

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben wij speciaal voor jouw de ‘Badkamerwinkel Top 40’ samengesteld met de leukste muziek voor in de badkamer!

Waterdichte BadkamerTablet

Binnenkort introduceert AquaSound hun waterdichte BadkamerTablet, zodat je altijd toegang hebt tot jouw favoriete apps! Deze BadkamerTablet is binnenkort dus ook verkrijgbaar bij Badkamerwinkel.