Exclusieve kranen van Sub

Dat chroom de meest voorkomende kleur van de kranen in de Nederlandse badkamers is hoeven we u natuurlijk niet meer te vertellen. Toch jammer! Chroom is zeker een prachtige kleur, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden! Wij willen u in dit blog graag kennis laten maken met de prachtige en exclusieve kranen van Sub. Elke kraan is met zorg ontworpen en vaardig geproduceerd.

Uw smaak uw kleur

De een draagt liever goud, de ander zweert bij zilver. Gelukkig is er keuze. Die is er nu ook in kranen. Dat geeft u meer mogelijkheden om uw badkamer naar eigen smaak in te kleuren. Denk aan het helemaal hippe mat zwart of aan een kraan die is uitgevoerd in stoer staal. Wat de kleur van een kraan voor uw badkamer kan doen dat ziet u in de moodboards in dit blog. Alle producten uit de moodboards komen uit de Sub collectie.


Moodboard Black Rust.


Moodboard Dark Grey.


Moodboard Grey Mineral.

Moodboard Soft Green.


Moodboard Graphic Pink.


Moodboard Vintage Naturals.


Uw smaak uw design

Met de Sub kranencollectie maken we meer keuze mogelijk in de badkamer. Uiteraard omvat de collectie uiteenlopende designs. Meer recht, meer rond, om maar iets te noemen. Ook daarin wilt u natuurlijk iets te kiezen hebben en dat kan! Maak kennis met de Sub kranenseries en combineer met bijpassende douchekranen en douches. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden in design.