Design douchegoot

Design douchegoot

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of douche hoek, maar wilt u eens van de standaard afwijken? Dit kan met de nieuwe Easy Drain Diamond! In uw nieuwe badkamer wilt u graag dat alles met elkaar matcht, maar een douchegoot bestaat normaal gesproken vaak uit een rechthoekige of soms een driehoek vorm. De nieuwe Easy Drain Diamond zorgt voor meer keus, deze heeft namelijk de vorm van een langgerekte ruit en komt helemaal tot zijn recht in uw nieuwe, moderne badkamer!


Een luxe diamant in uw badkamer

Een luxe diamant in uw badkamer

Het is voornamelijk de diamantvorm, die deze Easy Drain zo uniek maakt. Deze vernieuwende douchegoot blaast met zijn unieke design alle traditionele ontwerpen omver. Een diamant roept bij de meeste mensen toch een luxe gevoel op, daarom zorgt deze vorm ook nog eens voor een extra luxueus gevoel.


Van alle gemakken voorzien

Van alle gemakken voorzien

De unieke douchegoot is het toppunt van gemak in alle opzichten. Zo is het frame van de douchegoot én het waterslot in hoogte verstelbaar en de zij – uitloop aansluiting is 360 graden draaibaar. De bijbehorende sifon is makkelijk te reinigen en de haarvanger zorgt ervoor dat er geen haren in de afvoer verdwijnen. De Diamond is ook nog eens rolstoel toegankelijk door zijn vlakke ontwerp. Easy Drain maakt het erg makkelijk met al deze praktische oplossingen in de vorm van een luxe diamant.


Easy Drain Diamond TAF complete douchegootset, lengte 73 cm, RVS

  • Vorm : Overig
  • Materiaal goot : Roestvaststaal (RVS)
  • Met rooster : Ja
  • Rooster voor glas : Nee
  • Afmeting: 726 mm x 70 mm x 70 mm
€ 568,70 € 398,85