0
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Je nieuwe droombadkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Het is dus belangrijk om te kiezen voor elementen die je over een paar jaar nog steeds mooi vindt. Daarom is het zonde om te blijven hangen in oude trends. De look van je badkamer is dan al verouderd terwijl hij net nieuw is. Door goed te kijken naar de trends van het nieuwe jaar zie je wat er nieuw aan komt en wat nog langer blijft. Zo heb jij straks een badkamer die nog jaren hip is. Lees mee met de 10 belangrijkste badkamertrends van 2020!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche Baden Wastafels Toiletten Kranen door Badkamerwinkel

YAAYY!! De laatste trends op badkamergebied hebben wij onlangs gespot! Wat dan? Nou wat te denken van prachtige gekleurde kranen in koper, rose, goud, goud brushed en verouderd ijzer? We zagen zelfs kranen met marmer!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Voorop staat natuurlijk dat een badkamer vooral praktisch en functioneel moet zijn. Toch kunt u deze ruimte in een handomdraai omtoveren tot een sfeervolle omgeving die past in de laatste trends. Dit kan al door het toevoegen van kleine accessoires zoals gastendoekjes, een tandenborstelbeker, een zeeppompje of een kaars, maar ook het toevoegen van planten (heel veel planten) draagt hier zeker aan bij.Lees meer

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

We zijn vaak druk bezig met het ‘gezelliger’ maken van ons huis. U ziet leuke ideeën in een tijdschrift of er komt een tof product voorbij in één van de make over programma’s op TV. En u denkt. Dat. Wil. Ik. Ook. Wij nemen je heel graag mee in de allernieuwste trends in badkamerland.Lees meer

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Een nieuwe badkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Daarom is het super belangrijk dat jij de stijl helemaal tof vindt, én blijft vinden! Als jij de trends kiest die perfect passen bij jouw persoonlijkheid kies je zeker goed. Van daaruit kom je vanzelf bij jouw ultieme badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche door Badkamerwinkel

Even onder de douche of lekker in bad: voor velen hét ontspanmomentje van de dag. Helaas lopen de kosten qua energie gebruik wel makkelijk op, zeker als je met een heel gezin bent. Lees daarom eens deze slimme tips over besparen onder de douche en in bad

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Kranen door Badkamerwinkel

In het ontwerp van de GROHE Atrio collectie staat duurzaamheid voorop. Zowel in vorm als functie. Een optimaal gebruiksgemak gecombineerd met een minimalistisch design dat jaren meegaat. Met de Atrio als toevoeging aan de GROHE SPA-portfolio is er aan de behoefte voldaan om een iconisch design te creëren die interieurontwerpers, architecten en mensen met visie meer flexibiliteit geeft om het type badkamer te realiseren die ze voor ogen hebben.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Elke keer dat u in jouw badkamer bent, wilt u blij zijn met de ruimte. Maar door het kalk in het water krijg u lelijke kalkvlekken op de muur en kunnen de gaatjes in de douchekop verstopt raken. Om dit soort problemen door kalkafzetting te voorkomen, zal u uw douche regelmatig schoon moeten maken.

Lees meer