In de woonbladen, op Pinterest, u komt het overal tegen: de zwart-wit woontrend. Ook in een badkamer is zwart-wit ongekend populair. Het past vrijwel overal bij: in een moderne badkamer, maar ook als stoere combinatie voor een landelijke badkamer.

Zwart met hout

Houdt u van zwart, maar wilt u niet te modern? Combineer het dan met robuust hout en andere natuurlijke materialen. Een houtlook tegelvloer en houten badkamermeubel bijvoorbeeld. Maar ook met styling in hout, rotan en steen voelt zwart een stuk minder strak.

De industriële badkamer

Een van de huidige trends is de industriële woonstijl. Hierin ziet u veel stoere zwarte elementen. Heeft u lef en wilt u graag uitpakken met een oplossing die tijdloos is? Kies dan voor een zwarte doucheset, bijvoorbeeld van de Hotbath Cobber serie. Deze trend kunt u ook doorvoeren in uw douchedeur en het plankje voor de shampoo. Sealskin komt eind 2017 bijvoorbeeld met de industriële Sealskin Soho douchewand. Een echte eyecatcher in uw badkamer. Ook een douchegoot is tegenwoordig in het zwart verkrijgbaar, kijkt u maar eens naar de zwarte uitvoering van Easy Drain.

 

Zwart met lef

U kunt de zwarte stijl ook zwaarder doorzetten door meerdere zwarte items te combineren. Denk aan een zwarte kraan en accessoires. Daarnaast kunt u zwart ook terug laten komen in de wand. Met verf en tegelaccenten maakt u van zwarte items echte blikvangers.

Zwart toevoegen aan uw bestaande badkamer

Heeft u al een prima badkamer maar wilt u wat stijlvols toevoegen? Zwart is hier bij uitstek de kleur voor. Bekijk maar eens onze populairste zwarte accessoires: