Mozaïek tegels in uw badkamer

De sfeer in uw nieuwe badkamer of toilet wordt voor een heel groot deel gemaakt door de tegels. Logisch dat veel mensen lang twijfelen over de juiste tegelkeuze. Met mozaïek tegels kunt u een sfeervol accent toevoegen aan uw badkamer. Kijk maar eens mee naar de mogelijkheden en laat u inspireren!

Accent op de wand

Een inloopdouche is bij uitstek een geschikte plek voor een mooi stukje mozaïek op de wand. Een neutrale wandtegel gecombineerd met mooie mozaïek tegels verandert een saaie doucheruimte ineens in een blikvanger. U kunt kiezen om de hele douchewand met mozaïek te bekleden of bijvoorbeeld alleen in de nis van de douche. Mozaïek is wel duur in verhouding tot gewone tegels. Het kan ook al heel leuk staan om een strook aan te brengen van beneden naar boven achter de doucheset.




Accent op de vloer

Wilt u graag een originele look in uw badkamer of toilet? Kies dan eens voor een accent op de vloer. Gecombineerd met een rustige wandtegel krijgt u zo een heel origineel effect. Leuke oplossingen zijn zwart-wit combinaties, betontegels met verschillende printjes of hexagon vormen.

Wilt u niet uw hele vloer als mozaïek? Kies dan voor een rand in een effen kleur, bijvoorbeeld zwarte tegeltjes. En daar in het midden een vlak mozaïek.




Accent rond de wastafel of het bad

Een andere leuke oplossing voor mozaïek is een accentstrook boven de rand van het bad of een wastafel. Dit kan met een kleurtje, of een mozaïekvorm in dezelfde kleur als de rest van de wandtegels. Het geeft een speels effect en het is vaak maar een klein oppervlakte waardoor het uiteindelijk niet zo duur is.

Tegels. Voor karakter in de badkamer



Natuurlijke materialen

Al enige tijd zien we een trend van natuurlijke materialen in badkamers, zoals grijstinten en hout. Heel origineel zijn ook de mozaïek matjes van grind. Er zijn matjes met ronde kiezels, maar ook in een platte uitvoering. Ze werken als hele mooie toevoeging in bijvoorbeeld een inloopdouche. Een wellness gevoel in uw eigen badkamer!




Bezoek onze winkel

Wilt u graag eerst in het echt wat badkamers en toiletruimtes zien met originele tegeloplossingen? Kom dan kijken in één van onze winkels in Nederland. Hier kunt u lekker inspiratie opdoen en u uitgebreid laten voorlichten over de toepassing van tegels in uw badkamer. Wilt e zeker zijn van een rustige afspraak met voldoende tijd van één van onze adviseurs? Maak dan van tevoren een tegelafspraak.