Uw eigen waterbron

Heeft u uw gekoelde drinkwater liever plat of bruisend? Ergens daar tussenin? Met GROHE Blue is de keus volledig aan u. Allereerst wordt het water gefilterd om onzuiverheden te verwijderen. Vervolgens wordt het gekoeld om die frisse bergsmaak te creëren. En als u de kraan aanzet bepaalt u met een simpele druk op de knop of het plat, licht bruisend of bruisend water is dat uw glas in stroomt.

Vers water precies aangepast aan uw smaak, rechtstreeks stromend uit de kraan. De hendel aan de rechterzijde van de GROHE Blue kraan mengt, zoals gebruikelijk, heet en koud water, terwijl de knop links zorgt voor gekoeld en gefilterd water en bepaalt hoe bruisend uw drukwater is. Kies voor plat, licht bruisend of bruisend water.


Plat, licht bruisend of bruisend. U maakt de keuze!

Hoe bruisend wilt u uw water? Het is allemaal een kwestie van smaak. GROHE Blue heeft een eenvoudig en intuïtief mechanisme waarmee u de hoeveelheid koolzuur in uw drinkwater met een druk op de knop regelt. Voor heerlijk koel gefilterd water, precies waar u van houdt.

Drinkt u uw water het liefst gekoeld en zonder bubbels dan is er niets simpeler: Druk gewoon op de bovenste knop. De led licht blauw op en uw glas wordt gevuld met heerlijk fris water.

Heerlijk licht bruisend water? Komt eraan! Druk achtereenvolgens op beide knoppen. De led licht turquoise op en aan het water worden fijne bubbels toegevoegd.

Bruisend water met lekker veel bubbels? Als dat uw keuze is, druk dan simpelweg op de onderste knop. De led licht groen op en uw glas vult zich met heerlijk bruisend water.


GROHE Blue - functioneel en elegantHet geheim zit in het filter

Voor de GROHE Blue-systemen is er een samenwerking tot stand gekomen tussen GROHE en BWT, Europa's toonaangevende professionals op het gebied van gefilterd water, om er zeker van te zijn dat het GROHE Blue-systeem een ongeëvenaard zuivere drinkervaring oplevert.
Elke GROHE Blue Home startersset wordt geleverd met de standaard high-performance S-Size-filter.
Het maakt gebruik van een vijfstaps filtratie proces om zelfs de kleinste deeltjes uit leidingwater te verwijderen, terwijl het alle belangrijke mineralen die uw gezondheid ten goede komen ongemoeid laat.


Installeer uw eigen GROHE Blue

In een paar makkelijke stappen kunt u de slimme doe-het-zelver zijn en installeert u de GROHE Blue keukenkraan zelf. De slanke GROHE Blue koeler past in een keukenkastje, waardoor u kostbare ruimte vrijhoudt op uw aanrecht.

Bekijk hier de installatievideo van de GROHE Blue keukenkranen.