Douchen in stijl met een kleur naar keuze

Even lekker wakker worden in de ochtend of 's avonds een drukke dag afsluiten. U staat er regelmatig onder: uw douche. Een standaard glijstangset is een optie, maar u kunt ook kiezen voor een mooi douchesysteem. Wist u dat de kleur ook niet standaard chroom hoeft te zijn? Kijk maar eens mee:

Chroom of rvs

De meest verkochte kleur bij douchesets is chroom. Dit is de glanzende uitvoering die u overal tegen komt. Houdt u meer van een matte uitstraling? Dan kunt u kiezen voor rvs of geborsteld nikkel.

Een voordeel daarvan is dat het hygiënisch en robuust is. Ook gaat het de vorming en verspreiding van bacteriën tegen. Een matte afwerking past ook goed in een landelijk interieur. Let wel op met schoonmaken: het oppervlak is gevoeliger voor krassen.


Stijlvol zwart

Een van de huidige trends is de industriële woonstijl. Hierin ziet u veel stoere zwarte elementen. Heeft u lef en wilt u graag uitpakken met een oplossing die tijdloos is? Kies dan voor een zwarte doucheset, bijvoorbeeld van de Hotbath Cobber serie. Deze trend kunt u ook doorvoeren in uw douchedeur en het plankje voor de shampoo. Sealskin komt eind 2017 bijvoorbeeld met de industriële Sealskin Soho douchewand. Een echte eyecatcher in uw badkamer. Ook een douchegoot is tegenwoordig in het zwart verkrijgbaar, kijk maar eens naar de zwarte uitvoering van Easy Drain.


Modern wit

Zwarte kranen en douchesets komt u inmiddels al af en toe tegen. Wit is een goede andere tijdloze kleuze. Als u dit toepast met een donkere of gekleurde tegel wordt uw witte doucheset een echte blikvanger! Bijkomend voordeel is dat uw kalkaanslag er minder op ziet.

Glimmend goud of rosé

Kan het voor u niet glimmend genoeg zijn? Kijk dan eens naar de nieuwste trend: gouden douchesets of een opvallende rosékleur. Combineer zo’n doucheset wel met een rustige tegel, anders gaat het al snel over de top. Met de juiste combinatie maakt u wel echt een statement met zo’n doucheset!


Kies voor eenheid

Gaat u voor een doucheset in een andere kleur? Creëer dan eenheid door de overige kranen in uw badkamer in dezelfde kleur te nemen. Denk aan uw wastafelkranen en uw badkraan. Zo vormt u badkamer een mooi geheel.