jouw stijl. jouw badkamer.
 

Wanneer u een badmeubel gaat kopen, is het slim om goed stil te staan bij de keuzemogelijkheden. Een meubel gebruikt u dagelijks meerdere keren en is bovendien een uitgave voor jaren. Met deze tips maak u snel en makkelijk een keuze. Kijk maar eens mee:

Kies u formaat en de indeling

Brede meubels zijn populair. Met een dubbele wastafel kunt u namelijk tegelijk tandenpoetsen. Denk wel goed na hoe vaak u dit eigenlijk gebruikt. Een extra wasbak en kraan maken u meubel meteen een stuk duurder. Er bestaan ook hele leuke meubels die wel breed zijn, maar dan één waskom hebben. u heeft dan wel veel opbergruimte en bovenop de wastafel kunt u de mooiste toiletspulletjes leuk uitstallen. Het heeft bovendien een leuk a-symmetrisch effect.

sphinx - acanto front view
sphinx - acanto top view

Weinig loopruimte? Kies een ondiep meubel

Wist u dat een meubel niet alleen in verschillende breedtematen te krijgen is, maar ook extra ondiep? Zo kunt u veel opbergen, maar blijft er genoeg ruimte om te lopen. U badkamer oogt daarmee veel ruimer, maar u heeft wel de voordelen van een fijne wastafelonderkast. Een ruimtebesparende keuze dus! Zoekt u nog meer opbergruimte? Er zijn ook hoge kasten in dezelfde diepte verkrijgbaar.

sphinx - 320xs
sphinx - 320xs

Extra veel opbergruimte nodig? Kies een spiegelkast

Heeft u ook 101 flesjes en potjes in uw badkamer? Dit oogt heel snel rommelig op u meubel en een lade zit al snel vol. Een spiegelkast kan dan uitkomst bieden: op de plankjes in de spiegelkast kunt u heel veel spulletjes kwijt.

Wat te denken van de buitenkant van de spiegelkast. Ideaal bij het tandenpoeten, scheren, make-uppen en uw haren in model brengen. De spullen die u daarvoor nodig hebt, kunt u lekker opbergen in de spiegelkast of in de ruime laden van uw badmeubel.

sphinx - Acanto spiegelkast

Een meubel met houtkleur

Een populaire trend is een meubel met houtkleur. Het geeft een warme uitstraling aan de badkamer en past in vrijwel elke stijl. Een houtkleur meubel wordt echt een blikvanger in de badkamer als er een rustige tegel achter wordt verwerkt. Wilt u een natuurlijke uitstraling creëren, denk dan ook eens aan een mooi natuurstenen blad of waskom. Bekijk onze meest populaire houtkleur badmeubels.

meubel met houtkleur

Een hoogglans badmeubel

Eveneens populair zijn de badmeubels in een hoogglans kleur. Modern en strak, maar toch toe te passen in veel verschillende stijlen badkamers. Bekijk de meest populaire hoogglans badmeubels.

Hoogglans meubels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en zelfs met een houtmotief erin. De badmeubels uit de Sphinx 420 bestaan uit losse elementen waardoor u een speels uiterlijk kunt creëren en uw eigen badkamer zelf kunt samenstellen!

hoogglans meubel

Hou rekening met levertijd

Veel mensen kiezen hun meubel als laatste. Omdat het de sluitpost is van de badkamer of omdat ze eerst willen weten hoe de nieuwe badkamer uitpakt. Het is wel belangrijk om te beseffen dat meubels vaak een langere levertijd hebben. Ze worden speciaal voor u besteld en dit duurt al snel 4 weken. Heeft u hoge nood? Geen probleem natuurlijk, we hebben ook een ruime keuze aan badmeubels die supersnel leverbaar zijn.


Goedkoop badmeubel

Wilt u uw meubel vervangen of plaatsen in een nieuwe badkamer, maar heeft u een klein budget? Ook dit is geen probleem. We hebben ook in een lage prijsklasse echt mooie meubels. Bekijk deze toppers: de beste badmeubels onder € 800,-.