jouw stijl. jouw badkamer.
 
Een nieuwe badkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Daarom is het super belangrijk dat jij de stijl helemaal tof vindt, én blijft vinden! Als jij de trends kiest die perfect passen bij jouw persoonlijkheid kies je zeker goed. Van daaruit kom je vanzelf bij jouw ultieme badkamer. Kijk maar eens mee:

Begin met een moodboard

Weet je niet precies wat je mooi vindt in een badkamer? Dat hoeft ook helemaal niet. Begin gewoon met het zoeken van plaatjes van andere dingen die je mooi vindt. Denk aan meubels en accessoires, maar ook plaatjes van mooie kleuren, materialen zoals gras of hout, of van het gevoel waar je aan wil denken: zoals een blij gezicht of een ontspannende wellnessfoto. Al snel merk je dat je bepaalde kleuren kiest in je foto’s. Kijk of je daarvan een palet kan samenstellen dat goed bij elkaar past. Deze kleurblokjes vormen samen de kleuren van jouw nieuwe badkamer. Zo stelden wij ook de badkamers in onze winkels samen:


Natural grey - Omdat jij op je plek bent in de natuur

Alsof het échte stenen zijn: de wandtegels in deze badkamer brengen je terug in de natuur. Rustige kleuren, natuurlijke materialen voor de styling: alles past perfect bij elkaar en maakt jou he-le-maal zen.

badkamer i011 In 't kort:

 • Grijze wandtegels met een mooie steenlook
 • Bruine tinten, grijs, de kleuren uit de natuur vormen jouw palet
 • Luxe waskommen: wat een blikvangers!
 • Een meubel met opbergruimte is naast mooi ook praktisch
Alsof je één wordt met de natuur, terwijl je comfortabel in bad ligt. Dat klinkt lekker he? Nieuwsgierig naar deze badkamer? Bekijk hem direct online


Boutique hotel - Het ultieme nachtje weg in eigen huis

Slaap jij graag in een luxe hotel om te genieten van die ge-wel-di-ge badkamer? Die prachtige hotelstijl brengen wij gewoon naar jouw eigen huis. Want élke dag genieten van dat luxe gevoel, dat wil toch iedereen?

badkamer i006 In 't kort:

 • Chique zwart voor een luxe uitstraling
 • Warme houttinten voor het fijne gevoel
 • Een ruimtelijke inloopdouche
 • Modern strak sanitair
Geeft deze badkamer jou ook het ultieme hotel gevoel? Warme houttinten, chique zwarte details. Nieuwsgierig naar deze badkamer? Bekijk hem direct online


Moroccan Whites - Omdat je gek bent op prints en wit jouw kleur is

Je blijft ernaar kijken: wat een hoop printjes op deze vloer! Een gedurfde maar toch rustige mix van tegels vormt dé blikvanger van deze badkamer. Elke tegel lijkt wel anders maar toch past het zo goed bij elkaar. Ervaar een buitenlandse invloed, gewoon bij jou thuis! De wandtegels zijn rustiek van vorm en oppervlak en hip sanitair maakt deze stijl helemaal af.

badkamer i009 In 't kort:

 • Warme prints: de vloer is je blikvanger
 • Hoe meer verschillende, hoe beter!
 • Ook de wandtegels kunnen anders dan anders
 • Goede keuzes voor hip sanitair
Krijg jij ook geen genoeg van deze tegelvoer? Dan is dit misschien wel jouw badkamer. Nieuwsgierig naar deze badkamer? Bekijk hem direct online


Classic Fantastic - Het gevoel van vroeger in een jasje van nu

Droom jij van een bad op pootjes? Ben jij gék op zwart en glanzend wit? Mag het allemaal over-the-top zijn met ouderwetse kranen en accenten in glimmend chroom? Omarm het gevoel van de luxe badkamer van vroeger: classic is tenslotte fantastic!

badkamer i005 In 't kort:

 • Jouw droombad staat op pootjes
 • Glanzend zwart én glanzend wit zijn jouw kleuren
 • Ouderwetse kranen kunnen ook nieuw zijn!
 • Glimmend chroom voor de luxe look
Wil jij ook een badkamer met het gevoel van vroeger, maar dan in een jasje van nu?


Kom deze én nog meer andere badkamers bekijken

Kom gerust even proefliggen in een bad. In onze winkels kun jij ervaren of het net zo ligt als in je dromen. Alleen dan is het voor ons goed genoeg. Loop eens lekker door onze winkel en bekijk rustig al onze badkamers.

Afspraak maken

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw badkamer. Wil je zeker weten dat er rustig de tijd is om samen jouw ultieme badkamer samen te stellen?