Een nieuw jaar betekent vaak ook een flink aantal goede voornemens. Een aantal van die voornemens zijn wellicht al gesneuveld, maar andere worden nog goed volgehouden. Eén van die voornemens kan ook meer genieten zijn. En waar in huis kun je meer genieten dan in de badkamer? We lichten de nieuwste bad trends graag toe.


BetteLux Oval Couture

Wanneer je in de badkamer op zoek bent naar de huiselijke sfeer van de woonkamer, dan is de BetteLux Oval Couture-lijn voor jou gemaakt! Deze lijn verandert baden en wastafels in echte lifestyle objecten.

De vrijstaande Oval Couture-baden en -wastafels zijn vervaardigd van geglazuurd titaanstaal, maar de ommanteling is voorzien van een bekleding van waterbestendig en duurzaam textiel. Daarmee worden de sanitaire voordelen van het geglazuurde titaanstaal op elegante wijze gecombineerd met de behaaglijke eigenschappen van textiel.

Je kan jouw badkamer inrichten zoals je wilt, want de BetteLux Oval Couture-baden en -wastafels zijn in vier verschillende textielkleuren verkrijgbaar.

Voor meer informatie over de BetteLux Oval Couture-lijn kan je ons een e-mail sturen of zien we je graag terug in één van onze winkels.


BetteLux Shape

Minimalisme. Daar zou je de BetteLux Shape-ontwerpen het beste onder kunnen scharen. Het gepoedercoate stalen frame laat de schoonheid van het bad en de wastafel prachtig uitkomen en houdt het bad vast alsof het niks lijkt te wegen.

Het design van het BetteLux Shape bad en wastafel wordt gekenmerkt door vloeiende, natuurlijke lijnen met een organische basisvorm en uiterst subtiele randen. Deze zwart of wit geglazuurde baden en wastafels kunnen op één van de zes kleur-op-kleur of contrasterend- gekleurde frames worden geplaatst.

Je kunt het BetteLux Shape-assortiment combineren met ons assortiment gekleurde badkamerkranen om zo tot een eenduidig geheel te komen.

Bekijk alle BetteLux Shape baden

BetteSensory: onzichtbare bad afvoer

Bij een vrijstaand bad kan een externe afvoer en overloop het ontwerp van het bad verstoren. BetteSensory combineert badafvoer en badoverloop in één element. De speciaal ontwikkelde besturingselectronica zit onder de badbodem verborgen. Daardoor is er sprake van een perfecte optische uitstraling.

De elektronische garnituur met geïntegreerde druksensor opent de overloop zodra het badwater een bepaald waterniveau overschrijdt. Daarmee voorkom je wateroverlast, zonder dat het design van het vrijstaande bad aangetast wordt.


Bad-en-douche-in-één: Kinedo Duo

Stel je voor: je wilt een bad én een douche, maar je hebt maar beperkte ruimte in jouw badkamer. De Kinedo Duo is een slimme en ruimtebesparende 2-in-1 oplossing die bijna in iedere badkamer past. Deze douche/bad-combinatie is een toegankelijke douche en een comfortabel bad ineen.

Natuurlijk kun je ook een doucheglijstangcombinatie boven een bad monteren, maar dat is toch maar behelpen. Dankzij het deurtje in de Kinedo Duo is er geen hoge instap die je bij een conventioneel bad wel hebt. Bovendien beschikt te Kinedo Duo over een vlakke bodem, waarbij je tijdens het douchen normaal kunt staan.

Het Kinedo Duo-assortiment omvat nog een uitgebreid aantal opties. Zo kun je jouw Kinedo Duo geheel naar eigen wens samenstellen.

Bekijk alle Kinedo Duo baden


Handig voor in bad: LoooX badbrug

Voor de bad trends kijken we naar elk aspect en daar vallen de accessoires natuurlijk ook onder. Zij zijn immers de finisihing touches waarmee je na een zware dag echt aan ontspannen toekomt. Zo is het fijn om wat te lezen of te drinken bij de hand te hebben. Met de stijlvolle LoooX badbruggen heb je een praktische oplossing voor dit luxeprobleem.

De massief eiken badplanken geven jouw badkamer meteen de luxueuze uitstraling van een echte spa. De badplanken hebben een inleg die je omhoog kunt klappen, om in bad ontspannen een film op je tablet te kijken of een boek te lezen.

De LoooX badplanken zijn er in verschillende lengtes en kleuren, waardoor je altijd een badplank kunt vinden die voor jouw badkamer geschikt is.

Bekijk alle Looox badbruggen