Back to wall baden

Droomt u ook van een vrijstaand bad, maar heeft u hier simpelweg de ruimte niet voor in uw badkamer? Niet getreurd, want u bent zeker niet de enige! Wilt u toch echt graag de looks van een vrijstaand bad in uw badkamer? Wij hebben de oplossing. Met de Back to wall baden gaat u de blits maken! Hoe dan? Wij vertellen u er graag alles over en geven u de mooiste voorbeelden.


Back to wall in uw badkamer

Back to wall in uw badkamer

Een ligbad in uw badkamer is toch wel een genot én pure luxe! Heeft u in uw badkamer genoeg ruimte voor een bad, maar is uw badkamer te klein voor dat mooie vrijstaande bad? De Back to wall baden zijn dan dé uitkomst! Onder uw dakkapel, tegen het muurtje van de inloopdouche of gewoon tegen een muur. De Back to wall baden zijn half vrijstaand en worden met één zijde aan de muur gemonteerd. Ideaal, want van die stofnesten achter het bad bent u dan ook gelijk af! De half vrijstaande baden zijn er in verschillende vormen en maten, zodat u gewoon het design kunt kiezen dat u het meeste aanspreekt en, ook niet geheel onbelangrijk, dat past bij de vormen het andere sanitair in uw badkamer.


Badkamer vs slaapkamer

Badkamer vs slaapkamer

In een mooie en grote slaapkamer met een open badkamer zien we ook steeds vaker de Back to wall baden terugkomen. Een grote badkamer en slaapkamer in één. Net uw eigen hotelkamer thuis! Belangrijk om te weten is dat uw wel rekening dient te houden met wat technische zaken. Denk aan een vochtbestendige vloer, goede ventilatie, leidingwerk en de vloer moet ook sterk genoeg zijn om het gewicht van het water te kunnen dragen. Wilt u hier meer over weten? Kom dan eens langs in één van onze winkels.


Ruimtebesparend in uw badkamer

Ruimtebesparend in uw badkamer

De Back to wall baden zijn super ruimtebesparend en vooral het model dat in de hoek geplaatst kan worden is ideaal voor de kleine badkamer. Het bad heeft dan aan één zijde een afgeronde hoek, wat ook heel fijn kan zijn als u weinig loopruimte heeft! Bij een gewoon bad zit er altijd nog een vervelende hoek in de weg. Dus misschien past in uw ontwerp nu ook het toilet nog wel naast uw bad.


Bubbels in uw bad

Bubbels in uw bad

Wilt u ook heerlijk bubbelen in bad? Er bestaan ook prachtige Back to wall whirlbaden. Een comfortabel detail is dat de schuine wand voor de rug bij de whirlbaden van Duravit een geïntegreerde hoofdsteun heeft! Spectaculaire vormen, subtiele rondingen en comfortabele details, dus dat wordt heerlijk ontspannen. Kaarsjes erbij, de bubbels aan en genieten maar!


Back to wall baden bij Badkamerwinkel.be


Proefliggen in onze Back to wall baden?

Kom heerlijk proefliggen in onze baden in één van onze winkels! Geniet gelijk van ons advies op maat.