Ze worden alsmaar populairder; de zwarte kranen en dan voornamelijk de mat zwarte variant. Ze zijn modern, stijlvol én goed te combineren. Wij delen graag wat opties en inspiratie met u!


 

Zwarte kranen combineren

Een kraan is in eerste instantie misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer, terwijl u hiermee juist de puntjes op de i kunt zetten. Met de populaire kleur zwart kunt u in de badkamer echt de stijl bepalen. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld alleen voor een zwarte kraan te gaan, als eye-catcher of juist om een contrast te creëren. Zwart kan ook mooi gecombineerd worden met speciale kleuren als goud en koper, of juist met wit of marmer om de zwarte kranen nog meer op te laten vallen.

U kunt de zwarte kranen natuurlijk ook helemaal met elkaar én met ander sanitair in uw badkamer matchen. U kunt de wastafelkraan, douchekraan en badkraan op elkaar afstemmen, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een zwart toilet. Kortom, met zwarte kranen valt er eindeloos te combineren!

Verschillende merken en stijlen

Wij bieden verschillende zwarte kranen aan van verschillende hoogwaardige merken zoals: Hotbath, Sub, Wiesbaden en GROHE. Voor welk merk u kiest ligt voornamelijk aan de stijl waar u voor wil gaan, kiest u voor een moderne strakke kraan of juist voor een klassieke kraan?

Niet alleen in de badkamer maar ook in uw keuken kan een zwarte kraan net die finishing touch geven. Ook voor zwarte keukenkranen kunt u bij ons terecht! Let er wel op dat er verschillende zaken zijn, waar u rekening mee moet houden. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om een zwarte douchekraan aan te schaffen, denk er dan goed over na of u liever voor een inbouw of een opbouwkraan kiest. Heeft u advies nodig, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!