Een douchebeurt is vaak een ontspannend begin óf afsluiting van de dag. Hier willen we dan ook optimaal van kunnen genieten. Om het een stuk gemakkelijker te maken komt Hansgrohe nu met de Rainfinity serie. Dé serie die uw badkamer verandert in een waar wellnessoord!


Rainfinity PowderRain wellnessdouche

De speciale straalsoorten, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, zorgen ervoor dat de dagelijkse douche een heel bijzondere douche-ervaring wordt.

De PowderRain zorgt ervoor dat u in de douche volledig omhuld wordt door microfijne waterstralen. U kunt ook voor de intense PowderRain of de rustgevende Mono-straal kiezen. Met de handige Select-knop kunt u makkelijk én snel van straalsoort wisselen!


Rainfinity hypermodern design

Naast ontspannen, kunt u ook genieten van het hypermoderne design van de Rainfinity serie. De grote hoofd- en handdouches met de moderne, gekleurde oppervlakken brengen meer huiselijkheid in de badkamer. De matwitte kleur van de douches zorgt voor een mooi contrast met de grafietkleurige straalplaten. Ook de nieuwe showerpipe is een echte blikvanger in de doucheruimte. Deze zorgt samen met de hoofddouches, de handdouches en het planchet voor moderne accenten in uw badkamer.


De Rainfinity serie

De Rainfinity serie bestaat uit verschillende moderne producten. Hansgrohe is met de Rainfinity serie de trendsetter op het gebied van minimalistisch badkamerdesign. Met de grote ronde hoofd- en handdouches of minimalistische staafhanddouches, maar ook met de schouderdouche en het planchet. Al deze producten zorgen voor ultiem genot voor alle zintuigen en volledige ontspanning voor veeleisende wellness- én designliefhebbers. Er is dus geruime keuze zodat er vast ook voor u iets moois bij zit!