Douches anno nu. Kies uw kleur!

Dagelijks minstens één geluksmoment, hoe druk u het ook heeft? Kruip eens lekker onder een luxe gekleurde regendouche! Dat wordt puur ontspannen met een hoofdletter P. Douches zijn er in verschillende soorten en maten, maar de trend van nú op douche gebied is het gebruik van verschillende kleuren en dan niet uw tegel of accessoire, maar uw doucheset! Want zeg nu zelf, de één draagt liever goud en de ander zweert bij zilver! Gelukkig is er genoeg keuze.


Badkamertrends 2019 - jouw kleur

Badkamertrends 2019 - jouw kleur

In ons ‘Badkamertrends 2019’ blog hebben we het al verteld, maar we zien steeds meer gekleurde douches in badkamerwereld. Van goud tot champagne en van koper tot geborsteld staal, maar er zijn nog veel meer kleurvarianten aan onze collectie gekleurde douches toegevoegd. Welke dat zijn en wat de mogelijkheden van de verschillende douchesets en regendouches zijn, laten we u graag zien in dit blog.


Sub gekleurde regendouches

Sub gekleurde regendouches

Regendouches zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer. Heerlijk ontspannen na een drukke dag of juist weer opladen voor een nieuwe dag! Even geen mail of social media, maar een stoere Sub regendoucheset in één van de hippe kleuren! Met de kleuren koper, staal, mat zwart, wit of brons is er zeker een kleur die past in uw badkamer. Prachtig te matchen met een bijpassende wastafelkraan in dezelfde kleur uit onze Sub kranen collectie.


Sub gekleurde douchekranen

Sub gekleurde douchekranen

Stelt u liever uw eigen doucheset samen? Dat kan! Sub heeft namelijk ook een super stoere collectie met bad- en douchekranen in de kleuren koper, staal, brons, wit en mat zwart. Kies er een mooie doucheset bij en uw doucheruimte is geheel volgens uw kleur en smaak! Om de badkamer af te maken vind u in de Sub collectie ook prachtige badkranen in dezelfde kleuren als de douchekranen en natuurlijk niet te vergeten ook prachtige wastafelkranen.


Hotbath Cobber gekleurde douches

Hotbath Cobber gekleurde douches

Zelf lekker samenstellen en combineren? Dan vind u in de Hotbath Cobber collectie uw ultieme douche! Inbouw of opbouw? Een strakke inbouw douchemengkraan met doucheslang, handdouche en om het af te maken nog een heerlijke aan het plafond bevestigde hoofddouche óf juist de stijlvolle opbouw stortdoucheset met zwarte doucheslang, zodat het geheel altijd super veel luxe uitstraalt! Uw smaak, uw stijl en uw kleur!


Hotbath Cobber: keuze uit maar liefst 15 kleuren

Hotbath Cobber keuze uit maar liefst 15 kleuren

Wit, zwart, chroom en rosé, die kleuren kennen we al langer toch... Dat klopt! Hotbath heeft nóg veel meer mooie kleuren ontwikkeld. Benieuwd welke? Oke, daar komen ze. Gepolijst messing - geborsteld messing - verouderd messing - geborsteld koper - glans nikkel - verouderd ijzer - natuurlijk messing en zwart chroom. Ziet u al één van deze mooie kleuren shinen in u badkamer?


Onderhoud van gekleurde kranen

Onderhoud van gekleurde kranen

U wilt uw spiksplinternieuwe en gekleurde kranen toch ook zo lang mogelijk als nieuw houden? De Sub en Hotbath kranen worden geproduceerd in vele finishes en elke finish heeft een specifieke eigenschap met bijbehorend schoonmaak- en onderhoudsadvies, dus check dit goed voordat u de kraan of douche überhaupt gaat installeren! Het algemene schoonmaak advies is om dagelijks na gebruik de douchekranen, maar ook het andere sanitair, te reinigen met een zachte doek en water of een speciale sanitairreiniger.

De mooiste douches bekijken?

In onze winkels hebben we prachtige gekleurde douches. Kom eens langs en geniet gelijk van ons advies op maat.