0
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Dat chroom de meest voorkomende kleur van de kranen in de Nederlandse badkamers is hoeven we u natuurlijk niet meer te vertellen. Toch jammer! Chroom is zeker een prachtige kleur, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden!

Lees meer
Geplaatst in Wastafels door Badkamerwinkel

De trend van natuurlijke wastafels is weer helemaal terug van weggeweest en dan hebben we het natuurlijk niet over die groene wastafel die u wellicht vroeger zelf in uw badkamer had of bij uw grootouders hebt gespot. Benieuwd?

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

U kunt het noemen zoals u wilt, maar 1 ding is zeker: de douchewc is niet nieuw, steeds meer huishoudens kiezen voor dit type toilet. Maar waarom eigenlijk? Het antwoord is heel simpel: alles lekker fris!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche Baden Wastafels Toiletten Kranen door Badkamerwinkel

YAAYY!! De laatste trends op badkamergebied hebben wij onlangs gespot! Wat dan? Nou wat te denken van prachtige gekleurde kranen in koper, rose, goud, goud brushed en verouderd ijzer? We zagen zelfs kranen met marmer!

Lees meer
Geplaatst in Douche Kranen door Badkamerwinkel

Dagelijks minstens één geluksmoment, hoe druk u het ook heeft? Kruip eens lekker onder een luxe gekleurde regendouche! Dat wordt puur ontspannen met een hoofdletter P. Douches zijn er in verschillende soorten en maten, maar de trend van nú op douche gebied is het gebruik van verschillende kleuren en dan niet uw tegel of accessoire, maar uw doucheset!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Wilt u dit jaar eens écht uitpakken met Valentijnsdag? Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij hebben de 7 allerbeste tips voor u op een rij gezet. Zo wordt uw Valentijnsdag dit jaar gegarandeerd een succes!

Lees meer
Geplaatst in Baden door Badkamerwinkel

Droomt u ook van een vrijstaand bad, maar heeft u hier simpelweg de ruimte niet voor in uw badkamer? Niet getreurd, want u bent zeker niet de enige! Wilt u toch echt graag de looks van een vrijstaand bad in uw badkamer? Wij hebben de oplossing.

Lees meer
Geplaatst in Spiegels Accessoires door Badkamerwinkel

Spiegels. Het zijn fantastische accessoires om aan uw interieur toe te voegen. Ze zijn super decoratief, kunnen zorgen voor een optisch vergrotend effect en ze zijn in de basis natuurlijk ook gewoon heel praktisch. Spiegels kunnen overal en blijven altijd in de mode.

Lees meer