0

Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Hoewel douchen misschien wel het meest rustgevende moment van de dag is, verbruikt u hiermee helaas wel het meeste water. Misschien bent u hier zelf al veel mee bezig of juist nog helemaal niet. Hoe dan ook, een paar extra tips om water te besparen kunnen natuurlijk nooit kwaad. Naast dat dit goed is voor het milieu, bespaart u namelijk ook nog eens geld.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Design producten in de badkamer. Het lijkt alleen voor de lucky few betaalbaar, maar niets is minder waar. Duravit heeft in samenwerking met de bekende ontwerper Philippe Starck verschillende series sanitair ontwikkeld. De prachtige series, die voortvloeien uit de samenwerking met Philippe Starck, staan vooral bekend om de elegante en natuurlijke vormen. Wat uw stijl ook is, deze producten passen in iedere badkamer!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Solid Surface wordt steeds populairder in de badkamer, maar wat is Solid Surface nu precies? Solid Surface betekent letterlijk; 'solide oppervlakte', dit is duurzaam materiaal met een gladde structuur. Solid Surface is erg sterk, stevig, slijtvast én duurzaam materiaal

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een douchebeurt is vaak een ontspannend begin óf afsluiting van de dag. Hier willen we dan ook optimaal van kunnen genieten. Om het een stuk gemakkelijker te maken komt Hansgrohe nu met de Rainfinity serie. Dé serie die uw badkamer verandert in een waar wellnessoord!

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel.nl

Ze worden alsmaar populairder; de zwarte kranen en dan voornamelijk de mat zwarte variant. Ze zijn modern, stijlvol én goed te combineren. Wij delen graag wat opties en inspiratie met u!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Je nieuwe droombadkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Het is dus belangrijk om te kiezen voor elementen die je over een paar jaar nog steeds mooi vindt. Daarom is het zonde om te blijven hangen in oude trends. De look van je badkamer is dan al verouderd terwijl hij net nieuw is. Door goed te kijken naar de trends van het nieuwe jaar zie je wat er nieuw aan komt en wat nog langer blijft. Zo heb jij straks een badkamer die nog jaren hip is. Lees mee met de 10 belangrijkste badkamertrends van 2020!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of douche hoek, maar wilt u eens van de standaard afwijken? Dit kan met de nieuwe Easy Drain Diamond! In uw nieuwe badkamer wilt u graag dat alles met elkaar matcht, maar een douchegoot bestaat normaal gesproken vaak uit een rechthoekige of soms een driehoek vorm. De nieuwe Easy Drain Diamond zorgt voor meer keus, deze heeft namelijk de vorm van een langgerekte ruit en komt helemaal tot zijn recht in uw nieuwe, moderne badkamer!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Nare geurtjes op het toilet, daar is toch niemand dol op! Geberit heeft dé oplossing voor iedereen!

Lees meer