Ga naar hoofdinhoud
0

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Maak kennis met ons nieuwste merk: Regn. Regn is een betrouwbaar merk in de sanitair wereld, gevormd en bedacht door een team met al meer dan veertig jaar ervaring in de branche. Regn valt voornamelijk op door de ontwerpen, geïnspireerd door de Scandinavische stijl. De modellen stralen rust en eenvoud uit en zijn ook nog eens allemaal met elkaar te combineren.

Lees meer
Geplaatst in Kennisbank door Badkamerwinkel

Door de GROHE CoolTouch®-technologie kan de kraan altijd worden vastgepakt, het branden aan de kraan is hierdoor verleden tijd. Een groot voordeel voor iedereen, niet alleen voor gezinnen met jonge kinderen.

Lees meer
Geplaatst in Kennisbank door Badkamerwinkel

De GROHE douches beschikken over de GROHE DreamSpray®-technologie. Deze technologie zorgt voor een volle douchestraal en een optimale verdeling van het water over de sproeigaatjes. Bovendien is het een waterbesparende technologie.

Lees meer
Geplaatst in Kennisbank door Badkamerwinkel

De GROHE FeatherControl-producten maken gebruik van een joystick voor een precieze bediening. Dit type kranen staan bekend om hun grote gebruiksgemak en hebben een -GROHE-eigen- lange levensduur.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Klaar voor een nieuwe badkamer, maar heb geen zin om er te veel energie en tijd in te steken? Door een complete ‘all in’ badkamer te kiezen bespaart u een hoop moeite. In deze blog vertellen we u de mogelijkheden voor een all in badkamer, zodat u binnen no-time van een heerlijke badkamer kunt genieten.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe radiator voor in de badkamer, dan is het wel handig dat u er eentje koopt waar u het ook warm van krijgt. De nieuwe radiator moet natuurlijk wel voldoende vermogen hebben om de ruimte waarin deze staat, te verwarmen.

Lees meer
Geplaatst in Spiegels door Badkamerwinkel

Een badkamerspiegel lijkt maar een klein onderdeel van uw badkamer, terwijl de badkamerspiegel juist de eyecatcher van uw badkamer kan zijn, als u de juiste kiest! Met een spiegel kunt u onder andere optisch extra ruimte creëren. Een grote badkamerspiegel zorgt er bijvoorbeeld vaak voor dat een badkamer groter lijkt.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten grote tegels, dat het lastig kan zijn om hieruit te kiezen. Kiest u voor effen tegels of tegels met een print en in welk formaat? Voor inspiratie over verschillende stijlen tegels kunt u ook deze blog eens bekijken. Als u de look van de tegels bepaald heeft, is het belangrijk om te bedenken welk formaat tegels u aan zou willen schaffen. Gaat u voor wat kleinere tegels of juist hele grote tegels? Wij willen u graag de voordelen van grote tegels laten zien, hopelijk maakt dit de keuze wat makkelijker!

Lees meer