Geplaatst in Spiegels Accessoires door Badkamerwinkel

Spiegels. Het zijn fantastische accessoires om aan uw interieur toe te voegen. Ze zijn super decoratief, kunnen zorgen voor een optisch vergrotend effect en ze zijn in de basis natuurlijk ook gewoon heel praktisch. Spiegels kunnen overal en blijven altijd in de mode.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Voorop staat natuurlijk dat een badkamer vooral praktisch en functioneel moet zijn. Toch kunt u deze ruimte in een handomdraai omtoveren tot een sfeervolle omgeving die past in de laatste trends. Dit kan al door het toevoegen van kleine accessoires zoals gastendoekjes, een tandenborstelbeker, een zeeppompje of een kaars, maar ook het toevoegen van planten (heel veel planten) draagt hier zeker aan bij.Lees meer

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

We zijn vaak druk bezig met het ‘gezelliger’ maken van ons huis. U ziet leuke ideeën in een tijdschrift of er komt een tof product voorbij in één van de make over programma’s op TV. En u denkt. Dat. Wil. Ik. Ook. Wij nemen je heel graag mee in de allernieuwste trends in badkamerland.Lees meer

Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

U heeft net een thermostaatkraan via Badkamerwinkel gekocht of u bent van plan om er 1 aan te schaffen. Nu komt het belangrijkste; het afstellen van de thermostaatkraan. Dit is belangrijk om uiteindelijke de juiste watertemperatuur te krijgen. Lees hier een eenvoudige procedure hoe u een thermostaatkraan afstelt.

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel
Een super mooi en gaaf toilet, maar toch mist u iets unieks. Dat snappen wij helemaal. Bent u benieuwd naar een creatieve oplossing? Kies voor de prachtige Geberit Sigma 21, 50 en 70 bedieningsplaten die u naar wens kunt personaliseren!Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Een nieuwe badkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Daarom is het super belangrijk dat jij de stijl helemaal tof vindt, én blijft vinden! Als jij de trends kiest die perfect passen bij jouw persoonlijkheid kies je zeker goed. Van daaruit kom je vanzelf bij jouw ultieme badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Heeft u uw gekoelde drinkwater liever plat of bruisend? Ergens daar tussenin? Met Grohe Blue is de keus volledig aan u. Allereerst wordt het water gefilterd om onzuiverheden te verwijderen. Vervolgens wordt het gekoeld om die frisse bergsmaak te creëren. En als u de kraan aanzet bepaalt u met een simpele druk op de knop of het plat, licht bruisend of bruisend water is dat uw glas in stroomt.

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Hoeveel keer per dag heb u kokend heet water nodig? Denk daar maar eens goed over na. Vaak? Dan past de allernieuwste Grohe Red New kokend heet water kraan zeker in uw keuken!

Lees meer