Ga naar hoofdinhoud
0
Vanwege de corona-maatregelen hebben we momenteel in onze fysieke winkels tijdelijk geen koopavond. Bekijk onze aangepaste openingstijden.

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Ben jij klaar voor een nieuwe badkamer, maar heb je geen zin om er te veel energie en tijd in te steken? Door een complete ‘all in’ badkamer te kiezen bespaar je jezelf een hoop moeite. In deze blog vertellen we jou de mogelijkheden voor een all in badkamer, zodat je binnen no-time van een heerlijke badkamer kunt genieten.

Lees meer
Geplaatst in Spiegels door Badkamerwinkel

Een badkamerspiegel lijkt maar een klein onderdeel van uw badkamer, terwijl de badkamerspiegel juist de eyecatcher van uw badkamer kan zijn, als u de juiste kiest! Met een spiegel kunt u onder andere optisch extra ruimte creëren. Een grote badkamerspiegel zorgt er bijvoorbeeld vaak voor dat een badkamer groter lijkt.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten grote tegels, dat het lastig kan zijn om hieruit te kiezen. Kiest u voor effen tegels of tegels met een print en in welk formaat? Voor inspiratie over verschillende stijlen tegels kunt u ook deze blog eens bekijken. Als u de look van de tegels bepaald heeft, is het belangrijk om te bedenken welk formaat tegels u aan zou willen schaffen. Gaat u voor wat kleinere tegels of juist hele grote tegels? Wij willen u graag de voordelen van grote tegels laten zien, hopelijk maakt dit de keuze wat makkelijker!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

De douchewc wordt steeds populairder in Nederland en België. Waar het bidet maar langzaam naam maakt in ons land, wordt de douchewc met open armen ontvangen. Hoe komt dit? Want deze twee hebben toch een aantal soortgelijke eigenschappen. En wat zijn naast deze overeenkomsten dan precies de verschillen tussen het bidet en de douchewc? Wij maken het u een stuk duidelijker!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Bij het verbouwen van de badkamer met toilet of de losse toiletruimte is de keuze voor een bedieningspaneel sfeerbepalend. Welke bedieningsplaat in uw badkamer past, is afhankelijk van het inbouwreservoir dat achter de muur zit.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Als u de badkamer gaat verbouwen, komt hier een hoop bij kijken. Maar waar moet u beginnen? Dat antwoord is simpel; met de tegels natuurlijk! Met de badkamertegels bepaald u namelijk echt de stijl van uw badkamer. Er is tegenwoordig zoveel keus, niks is te gek!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Hoewel douchen misschien wel het meest rustgevende moment van de dag is, verbruikt u hiermee helaas wel het meeste water. Misschien bent u hier zelf al veel mee bezig of juist nog helemaal niet. Hoe dan ook, een paar extra tips om water te besparen kunnen natuurlijk nooit kwaad. Naast dat dit goed is voor het milieu, bespaart u namelijk ook nog eens geld.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Design producten in de badkamer. Het lijkt alleen voor de lucky few betaalbaar, maar niets is minder waar. Duravit heeft in samenwerking met de bekende ontwerper Philippe Starck verschillende series sanitair ontwikkeld. De prachtige series, die voortvloeien uit de samenwerking met Philippe Starck, staan vooral bekend om de elegante en natuurlijke vormen. Wat uw stijl ook is, deze producten passen in iedere badkamer!

Lees meer