Ga naar hoofdinhoud
0

Geplaatst in Kennisbank door Badkamerwinkel

Door de GROHE CoolTouch®-technologie kan de kraan altijd worden vastgepakt, het branden aan de kraan is hierdoor verleden tijd. Een groot voordeel voor iedereen, niet alleen voor gezinnen met jonge kinderen.

Lees meer
Geplaatst in Kennisbank door Badkamerwinkel

De GROHE douches beschikken over de GROHE DreamSpray®-technologie. Deze technologie zorgt voor een volle douchestraal en een optimale verdeling van het water over de sproeigaatjes. Bovendien is het een waterbesparende technologie.

Lees meer
Geplaatst in Kennisbank door Badkamerwinkel

De GROHE FeatherControl-producten maken gebruik van een joystick voor een precieze bediening. Dit type kranen staan bekend om hun grote gebruiksgemak en hebben een -GROHE-eigen- lange levensduur.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Klaar voor een nieuwe badkamer, maar heb geen zin om er te veel energie en tijd in te steken? Door een complete ‘all in’ badkamer te kiezen bespaart u een hoop moeite. In deze blog vertellen we u de mogelijkheden voor een all in badkamer, zodat u binnen no-time van een heerlijke badkamer kunt genieten.

Lees meer
Geplaatst in Spiegels door Badkamerwinkel

Een badkamerspiegel lijkt maar een klein onderdeel van uw badkamer, terwijl de badkamerspiegel juist de eyecatcher van uw badkamer kan zijn, als u de juiste kiest! Met een spiegel kunt u onder andere optisch extra ruimte creëren. Een grote badkamerspiegel zorgt er bijvoorbeeld vaak voor dat een badkamer groter lijkt.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten grote tegels, dat het lastig kan zijn om hieruit te kiezen. Kiest u voor effen tegels of tegels met een print en in welk formaat? Voor inspiratie over verschillende stijlen tegels kunt u ook deze blog eens bekijken. Als u de look van de tegels bepaald heeft, is het belangrijk om te bedenken welk formaat tegels u aan zou willen schaffen. Gaat u voor wat kleinere tegels of juist hele grote tegels? Wij willen u graag de voordelen van grote tegels laten zien, hopelijk maakt dit de keuze wat makkelijker!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

De douchewc wordt steeds populairder in Nederland en België. Waar het bidet maar langzaam naam maakt in ons land, wordt de douchewc met open armen ontvangen. Hoe komt dit? Want deze twee hebben toch een aantal soortgelijke eigenschappen. En wat zijn naast deze overeenkomsten dan precies de verschillen tussen het bidet en de douchewc? Wij maken het u een stuk duidelijker!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Bij het verbouwen van de badkamer met toilet of de losse toiletruimte is de keuze voor een bedieningspaneel sfeerbepalend. Welke bedieningsplaat in uw badkamer past, is afhankelijk van het inbouwreservoir dat achter de muur zit.

Lees meer