0

Wanneer je in de toiletruimte de toiletrollen, zeepjes en handdoekjes netjes uit het zicht wolt bewaren, maar toch onder handbereik wilt hebben, dan is een toiletmeubel, oftewel een fonteinkast, de uitkomst.

In de meeste toiletruimtes is wel een kleine wastafel om na het toiletbezoek de handen te wassen. Vaak wordt er echter geen gebruik gemaakt om van ruimte onder het fontein een handige opbergplaats te maken.

  • Maatvoering
    Wil je een toiletkast kopen bij jouw huidige toiletfontein? Bekijk dan eerst goed of de fonteinkast die je op het oog hebt past bij het fontein. De afmetingen staan duidelijk vermeld, dus: meten is weten! Natuurlijk verkopen we ook complete toiletmeubelsets. Dan weet je zeker dat het fontein en de onderkast op elkaar zijn afgestemd!
  • Deur
    Een fointeinkast is meestal voorzien van een deurtje. Bedenk voordat je een kast koopt goed welke kant de deur op moet kunnen draaien. Het zou natuurlijk jammer zijn dat je het verkeerde besteld!
  • Softclose-sluiting
    De meeste toiletmeubels beschikken over een zogenaamde softclose-sluiting. Dat betekend dat de deur op een geruisloze manier dicht gaan.

Ruim aanbod in grote merken

We hebben een ruim aanbod aan toiletmeubels. Bovendien voeren we alle grote merken! Denk hierbij aan merken als Bruynzeel, Sphinx, Wiesbaden of Sub. Zo bieden we iedereen een passende fonteinkast.

Kom naar onze winkels!

Kom je er online niet uit? Geen probleem! Kom langs in één van onze winkels of neem contact op met de klantenservice.