Badmeubelset met zijkast

Ruimte genoeg in de badkamer? Dan zouden we zelf door een badmeubelset met zijkast kiezen. Daarbij heeft u naast een wastafel-en-onderkast-combinatie met spiegel en een bijpassende zijkast.

2 producten

Sorteer op
Tonen als Foto-tabel Lijst
 • Totale breedte : 1150 mm
 • Totale hoogte : 1050 mm
 • Totale diepte : 420 mm
Speciale prijs € 610,00 Normale prijs € 1.228,15
Speciale prijs € 643,80 Normale prijs € 1.228,15

Badmeubelset met zijkast

Ruimte genoeg in de badkamer? Dan zouden we zelf voor een badmeubelset met zijkast kiezen. Daarbij heeft u naast een wastafel-en-onderkast-combinatie met spiegel en een bijpassende zijkast.
 • Breedte badkamermeubel
  Het eerste waar u bij het kopen van een badkamermeubel naar zult kijken, is de beschikbare ruimte in uw badkamer. Gelukkig hebben we badmeubels in verschillende breedtes, dus er past er altijd wel één. Ook zijn er verschillende dieptes, voor de allerkleinste badkamers!
 • Kleur wastafelonderkast
  De sfeer in uw badkamer wordt mede bepaald door de kleur van de wastafelonderkast. U kunt kiezen voor de tijdloze uitstraling van een wit meubel, de rustieke uitstraling van een houtkleurige onderkast, of heb je liever een strakke stijl in grijs of antraciet?
 • Aantal lades
  De keuze in het aantal lades wordt bepaald door de hoeveelheid opbergruimte die u in uw badkamer wilt hebben. In de meeste badkamermeubels kunt u kiezen tussen één, twee of vier laden. Bovendien zijn de meeste lades voorzien van het softclose systeem, waardoor de lades geruisloos dicht gaan.
 • Spiegel
  Om in de badkamer de dagelijkse dingen te kunnen doen is een spiegel van groot belang. In ons assortiment hebben we een groot aantal badkamermeubels met bijpassende spiegel.
 • Materiaal wastafel
  Wastafels zijn er in verschillende kleuren en maten. Maar ook in verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een traditionele wastafel van keramiek, maar wat denkt u van een ruige betonnen uitvoering, hoogwaardig mineraalmarmer, of een hypermoderne glazen variant!
 • Bijpassende zijkast
  Heeft u de ruimte in uw badkamer, dan kunt u de opbergruimte nog verder vergroten door een mooie bijpassende zijkast te monteren. Deze zijn er in dezelfde kleurstelling en materiaalkeuze als de onderkast

Ruim aanbod in grote merken

We hebben een ruim aanbod aan badmeubelsets. Bovendien voeren we alle grote merken! Denk hierbij aan merken als Bruynzeel, Sphinx, Wiesbaden of Sub. Zo bieden we iedereen een passend badkamermeubel.

Advies nodig?

Komt u er online niet uit? Geen probleem! Neem dan contact op met onze klantendienst, zij helpen u graag verder.

Bezig met laden...