Ga naar hoofdinhoud
0
Let op: PostNL heeft momenteel extreme drukte. Pakketten kunnen hierdoor helaas vertraging oplopen. Lees meer >

Mosa Trocadero tegel 10x10 cm per tegels relief -prijs per tegel-, klassiek wit

  • Vloertegel : Nee
  • Kleur : Wit
  • Wandtegel : Ja
  • Verschijningsvorm : Uni
  • Afmeting: 100 mm x 100 mm
€ 5,89
Vergelijken

Het voordeel van metro tegels

Het fijne aan metrotegels is dat deze een klein formaat hebben. Hierdoor kunt u gemakkelijk zelf een patroon maken. Dit kan door middel van het gebruik van verschillende kleuren tegels en door verschillende manieren van tegelen. Denk aan een zigzag patroon, recht onder elkaar of een visgraat patroon. Ook zijn er metro tegels waar reliëf in zit, door deze ook te gebruiken kunt u bijvoorbeeld leuke randen maken.

De metro wandtegel kunt u ook combineren met grote effen tegels. Op deze manier creëert u een contrast en zo valt de wand met metro tegels nog meer op!

Verschillende metro tegels

De meest standaard maat voor metro tegels is 7,5 x 15 cm. Tegenwoordig zijn er gelukkig verschillende afmetingen verkrijgbaar. De tegels zijn er in veel verschillende kleuren. Waaronder zwart en wit, maar ook fellere kleuren als geel en rood. U kunt hiermee dus eindeloos combineren. Ook de eerder genoemde metro tegels met reliëf kunt u hierbij gebruiken.

Kies de juiste tegels

Weet u niet zeker welke tegel u moet kiezen? Kom dan gerust eens langs in onze winkels voor advies en om wat tegels in het echt te bekijken. Bij iedere tegel staat aangegeven of deze in onze winkels te zien is. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met onze sanitair adviseurs via +3178480555. Wij helpen u graag!